• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Alles voor de foto!

In deze blog een interview met Heidi, die dol is op printjes en er haar hobby van heeft gemaakt de leukste alledaagse combinaties te vinden bij haar outfit en die te verzamelen op haar Instagramaccount.

De laatste tijd zag ik steeds van die grappige foto’s voorbij komen op de Instagram tijdlijn van Heidi, waarin ze laat zien welk jurkje ze die dag draagt. Maar het draait niet zo maar alleen om het jurkje; elke keer vindt ze ook een perfecte match bij het printje van haar outfit. Van een simpele koffiemok tot lichtelijk hysterische poses op een zebrapad. Waar het om gaat, is dat het leuke beelden oplevert en het maakte mij wel nieuwsgierig. Want als iemand zo’n fan is van vrolijke jurkjes, dan móet je daar wel iets mee toch? Ik ging bij haar langs voor een kleine fotoshoot en een interview.

Heidi, wil je om te beginnen iets over jezelf vertellen?

Natuurlijk, ik ben Heidi, 44 jaar, getrouwd, moeder, Tante Betsy fan, en werkzaam als werkbegeleider bij een arbeidsmatige dagbesteding. Ik heb een geweldig gaaf mannengezin. Marco mijn man en onze twee zoons Gijs en Kees. Hond Mex en kater Dirk maken het compleet.

Dit is wat ik wil, dit is wie ik echt ben

Hoe is jouw liefde voor Tante Betsy ontstaan?

Dat was vier jaar geleden toen ik in een winkel een denim zippiejurkje aantrok. Daar in de paskamer is de vonk overgesprongen. Ik kocht er mijn eerste jurk en ik werd er blij van. Echt Happiness in a dress!

Hoe ziet jouw kledingkast eruit?

Ik koop jurkjes en rokjes uit de nieuwe en de oude collectie. Inmiddels is dat best een hele verzameling. In de oude collecties zitten zulke pareltjes! Een uniek jurkje dat maar heel af en toe gevonden wil worden. Die MOET echt in mijn kast. Ik schaam me wel een beetje, maar ik lig echt wakker als de nieuwe collectie uitkomt. Het is als het verjaardagsgevoel van vroeger, toen ik een klein meisje was. Vol verwachting kijk ik uit naar mijn nieuwe jurk.

Hoe is het idee ontstaan van Heidietje, jouw instagramaccount?

Ik ben natuurlijk niet de enige fan. Op Facebook zijn verschillende groepen waar we gezellig babbelen over ons favoriete merk en regelmatig ‘ootd’ (outfit of the day) foto’s delen. Het idee om die foto’s te delen komt ook door zo’n groep. Tijdens de koffie zag ik het printje van mijn jurk op het kopje. Uit gekkigheid maakte ik een foto en zette die in zo’n groep.

De volgende dag was er weer zo’n match en ik vond het zo leuk dat ik er niet meer mee kon stoppen. Het werd een serie van foto’s en na een paar dagen foto’s plaatsen kreeg het van een jurkenzusje de naam Heidietje. Toen was Heidietje een feit en ben ik ze ook op Instagram gaan delen.

En nu elke dag een nieuwe foto dus. Hoe vind je inspiratie?

Er komt gewoon elke dag wel iets voorbij. Soms moet ik me daarvoor in de meest vreemde houdingen wurmen, maar alles voor de foto! In het begin was ik daarover nog wel eens wat beschaamd, maar inmiddels maak ik me geen zorgen meer wat anderen denken. Bijvoorbeeld als ik in een innige omstrengeling met een geel/zwart gestreepte paal in het magazijn ‘betrapt’ word (omdat die zo goed bij mijn bijenjurk past 🙂 ).

De ideeën zijn nog lang niet op

Nu is het 4 weken aan foto’s later en mijn ideeën zijn nog lang niet op. In alles om mij heen zie ik combinaties. Elke koffiepauze krijg ik inspiratie. In de kringloop klopt mijn hart blij. Zelfs bij de AED op mijn werk past een jurk. En anders moet Tante straks maar gaan ontwerpen bij de printjes die ik nog in huis heb… Ze is welkom!

Dank je wel Heidi voor dit interview en de leuke foto’s die ik van je mocht maken. Heb jij nou ook een foto van zo’n leuke toevallige match? Plaats hem hieronder. Samen met Heidi kies ik de 3 leukste foto’s uit die een cadeaubon van € 25,- ontvangen om straks te kunnen besteden in de nieuwe collectie. Deze winactie loopt t/m 17 juli 2019. We zijn benieuwd hoe vindingrijk jij bent, maar… doe wel voorzichtig! 😉 >>> Inmiddels zijn de winnaars bekend: Ria, Petra en Nicolette gefeliciteerd!

Laat een reactie achter