• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

De favorieten van onze assistent-webshopmanager

Hi, ik ben Ellen en ik werk nu iets meer dan een jaar bij Love, Peace & Joy. Je hebt mij vast al eens voorbij zien komen op social media of in één van de productfilmpjes die je vindt op de site. Ik zorg er samen met de eigenaresse Ellen voor, dat er elk seizoen weer een mooie collectie voor jou in de webshop klaarstaat. Daarnaast denk ik graag mee met onderdelen zoals social media, nieuwsbrieven en blogs. En in deze blog, laat ik je mijn favorieten van dit seizoen zien!

Mijn stijl is vrij minimalistisch in liefst natuurlijke, uni kleuren, maar ik vind dat je met zwart ook nooit verkeerd kunt gaan. Een subtiel printje of toch een kleur als eye-catcher op zijn tijd kan ik zeker waarderen en daarvoor zit ik bij Love, Peace & Joy natuurlijk helemaal goed. Ik houd ervan als mijn kleding een loose-fit heeft. Meestal draag ik een broek met een top. Een jasje of blazer draag ik ook vaak. Jurken of rokjes vind ik ook leuk, maar dan voornamelijk in de zomer.

Outfit 1

Het spijkerjasje en de broek zijn van Surkana, de top van Zilch en de sneakers van M. Moustache.

Mijn lievelingskleur in combinatie een flared broek, twee favorieten in één look

Misschien kun je al wel raden wat mijn lievelingskleur is? Inderdaad, roze! Dit roze spijkerjasje is een echte eye-catcher. Vaak combineer ik dit soort jasjes met een simpele witte top om het geheel toch vrij rustig te houden. Een ander item dat ik graag draag zijn flared broeken. Deze variant heeft een leuk printje in oranje en roze. Hoewel ik zelf niet heel vaak printjes draag en liever voor een uni item ga, vind ik het bij een flared broek toch wel leuk als deze een print heeft.

Outfit 2

De roze broek is van Zilch, de top van Tranquillo, de blazer van Cloud9, het telefoontasje van White Stuff en de witte gympen van Victoria.

Comfort staat bovenaan mijn lijstje bij het kiezen van mijn kleding

Deze roze broek is echt mijn absolute fave! Zit heerlijk, heeft een knallende roze kleur en een goed model. O ja, en hij is met heel veel items te combineren. Hier ga ik voor, hoe kan het ook anders, een off-white top, een gebreide dit keer. Ik ben echt verrast hoe leuk de kleur van de blazer bij roze staat! Ik style de look af met een zilverkleurig telefoontasje. Super handig en super stylish tegelijkertijd.

Outfit 3

De jeans is van Very Cherry, de top en kimono van Surkana en de gympen Victoria

Ik hou ervan als items op verschillende manieren te dragen zijn, zoals deze kimono

Jeans, iets wat ook niet kan ontbreken in mijn kledingkast en dus ook in mijn favorietenlijstje thuis hoort. Deze jeans heeft een perfect model, mooi aangesloten in de taille en iets uitlopende pijpen. Helaas wel iets aan de lange kant voor mijn kleine 1 meter 60, maar dit is makkelijk op te lossen door de broek om te slaan of in te korten. Ik combineer de jeans met (ja hoor) een witte top die je kunt knopen aan de onderzijde. Hier overheen draag ik een zomerse kimono. Straks in de zomer ook ideaal om over mijn badpak of bikini te dragen, maar zoals je ziet kan het zo ook prima om de outfit af te maken.

Outfit 4 

De jumpsuit is van Surkana, het spijkerjasje van C’est Beau La Vie en de instappers van El Naturalista.

Kleding die op een juiste manier het figuur flatteert is bij mij altijd favoriet, dan voel ik me super

In deze look draag ik een zwarte jumpsuit en wauw, wat heeft deze een mooie pasvorm! Ik voel me hier erg vrouwelijk in. Omdat ikzelf niet graag met hele blote armen loop, vind ik het leuk om er een spijkerjasje overheen te dragen. Deze heeft ook nog eens hele leuke geborduurde bloemetjes. Dat geeft het jasje toch net iets extra’s. Dan kunnen we bij deze outfit de schoenen niet vergeten. Deze instappers zijn een echte trend en ik vind ze geweldig!

Outfit 5

De jurk is van Danefae en de sneakers van M. Moustache.

Een jurk met een mouwtje, zakken én een mooie midi lengte; een must-have!

Voor mijn laatste favoriet heb ik deze jurk gekozen. Ik vind zelf dat lichtblauw mij goed staat in combinatie met mijn blonde haar en blauwe ogen. Daarnaast vind ik het fijn dat deze jurk een kort mouwtje heeft en dat deze een mooie midi lengte heeft. En extra fijn: Deze jurk heeft zakken!

Stylingtip van Ellen

Een goede basis aan uni items in je kledingkast zorgt ervoor dat je altijd goede combinaties kunt maken met een leuke print of een kleur die er wat meer uitspringt. Ze zijn tijdloos en stijlvol en zorgen ervoor dat je nooit misgrijpt.

Laat een reactie achter