• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

De favorieten van eigenaresse Ellen

Ondanks het kleur- en printjesgeweld waarin ik mezelf hier de hele dag begeef, is mijn eigen kledingstijl vrij rustig, met zo nu en dan een wat meer opvallende kleur of print. Printjes combineren is echt niet mijn ding, terwijl ik het bij anderen fantastisch vind staan.

Ik vind het vooral belangrijk dat kleding comfortabel zit, goed te combineren is en meteen goed zit, dus ook niet te veel strikjes of andere tierelantijntjes. Als ik na moet denken hoe iets zit of iets steeds recht moet trekken, dan blijft het in de kast hangen. Ik hou van broeken (jeans) en jumpsuits, fijne stoffen en het liefst draag ik er sneakers bij. Vooral in de zomer vind ik het wel leuk om er een paar wat meer opvallende kledingstukken bij te hebben. Die kan ik dan, met een beetje meer kleur in mijn gezicht, ook wat beter hebben. Stijl gaat voor mij niet alleen om de kleding, maar ook over de details die een outfit persoonlijk maken. Dus een mooie sjaal, bril, sieraden, tas of schoenen. Met een rustiger look, vallen die meteen wat meer op.

Oh ja, het blousje van UVR Berlin in de headerfoto is óók één van mijn favorieten, stiekem kon ik er dus niet eens vijf kiezen... ;)

Outfit 1

Alles wat ik me wens voor een favoriete zomerlook!

Deze jumpsuit van Very Cherry springt er voor mij echt uit dit seizoen. De prachtige kleur, de fantastische pasvorm die toch comfortabel is, ja deze brengt me echt in een zomerse stemming. Ik heb deze dan ook de eerste de beste wat warmere dag van dit jaar meteen aangetrokken. En of ik nu een dagje naar het strand ga of een avondje uit, deze is multi-inzetbaar. De schoen die je erbij draagt bepaalt in dit geval de stijl. Nonchalant met een slippertje, sportief met een sneaker (deze zijn van M. Moustache) en elegant met een hak. Alleen al om deze jumpsuit duim ik voor nog een heeeele lange zomer! ;)

Outfit 2

Comfortabel en toch vrouwelijk en een vleugje klassiek

Elk jaar mag ik van mezelf één item van INTI Knitwear uitkiezen. En juist in het voorjaar en de zomer zijn ze ook zo fijn. Ze zijn dan van een iets dunner gesponnen kwaliteit dan die van de najaars-/wintercollectie. Ik ben een beetje een koukleum, dus in deze tijd van het jaar is een vestje dan ideaal, want die kan gemakkelijk aan als ik het even wat frisser vind en uit als ik het warm genoeg heb. Ook ideaal voor in de zomer, als het overdag echt warm is, maar je aan het begin van de ochtend of einde van de dag nog wel iets extra’s aan kunt. Die zachte wol op je blote armen, dat is zo’n gelukzalig gevoel!

De blouse van Very Cherry is er zo één die ik gezien mijn diepe en warme kleurenpalet eerst niet durfde te pakken, maar omdat ik deze zo leuk vind (het klassieke trekt me toch blijkbaar wel aan), deed ik hem toch aan en ik was blij verrast. In de winter zou ik deze kleur niet gauw kiezen, maar voor de zomer durf ik het wel aan. Ik draag heel graag jeans en deze komt niet uit onze eigen shop. Wel hebben we mooie flared jeans van bijvoorbeeld Cloud9 (helaas nét niet lang genoeg voor mij) in de collectie. De sneakers van El Naturalista zijn erg comfortabel en de kleurtjes in de details van de schoen matchen precies bij de subtiele kleurtjes in het blousje. Ik voel me comfortabel en toch vrouwelijk en gekleed in deze outfit!

Outfit 3

Ik hou ervan als een kledingstuk me verrast

Deze top van UVR Berlin had ik er voor mezelf op het eerste oog niet uitgepikt. Eerlijk gezegd vond ik hem op de hanger een klein beetje soort van tuttig (mag ik dat zeggen?) en omdat ik mezelf vrij snel wat degelijk voel in bepaalde kledingstukken, dacht ik dat het niets voor mij was. Toen zag ik hem aan bij één van onze modellen en kon ik het niet laten hem ook even te passen. Surprise! Ik kies niet zo vaak een drukke print aan de bovenkant, maar van deze word ik blij door de kleuren en de wat gedempte uitstraling. De top heeft een diepe v-hals en korte mouwtjes met een omslag. Wat ik echt leuk vind, is dat hij heel lekker los valt en gemaakt is van luchtige EcoVero. En ook bij deze kleuren matchen de sneakers weer goed, dus win-win!

Outfit 4

Een echte eye-catcher!

Deze jurk van Traffic People voelt zo goed! Met zijn elegante en flatterende pasvorm een echte eye-catcher en ook dat vind ik zo nu en dan leuk. Het heeft een prachtig ontwerp met een mooie halslijn en is gemaakt van een soepele stof die heel mooi valt. Ik heb er mijn eigen laarzen bij aan, maar als het warm is, zal een slippertje of sandaaltje er ook mooi bij staan. En het telefoontasje van White Stuff geeft het een heerlijk hippie-gevoel, ook daar hou ik op zijn tijd van!

Outfit 5

 

De perfecte outfit voor echt warmere dagen

Dit is voor mij een ideale outfit voor echt wat warmere dagen. Ik ben niet zo dol op blote benen, dus draag wel graag iets wat mijn benen bedekt. Deze broek en blouse van Danefae zijn gemaakt van een heel dun katoen, iets doorzichtig zelfs. Lekker luchtig dus. En de diepe groene kleur vind ik erg mooi. Leuk als set bij elkaar, maar ook heel goed los van elkaar te dragen, dus ik kan er weer verschillende combinaties mee maken. De sneakers zijn net wat opvallender, wat deze outfit dan toch weer iets extra's geeft. Dit wordt absoluut een favoriet setje van mij deze zomer!

Styletip

Het is belangrijk om kleding te dragen in de juiste kleuren, die echt bij jou passen. Mijn ervaring is dat dat een enorme impact heeft op hoe je eruitziet en misschien nog wel meer op hoe je je voelt. Wanneer je de juiste kleuren draagt die jouw huid, ogen en haar er goed uit laten komen, dan ga je stralen. Het is alsof die kleuren je natuurlijke schoonheid naar voren halen en je zelfvertrouwen een boost geven. En wist je dat kleuren zelfs invloed hebben op onze stemming? Het gaat dus niet alleen om mode, het gaat erom dat je jezelf bent en je lekker voelt in wat je draagt.

Laat een reactie achter