• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

De favorieten van allrounder Ingrid

Kleding, ik hou ervan! Als klein meisje zette mijn moeder mij op een kruk voor de spiegel in haar naaikamer met een kledingstuk aan dat ze die week had genaaid. Als ik op die kruk stond was het voor haar makkelijker om de zoom om te spelden. Kijkend naar wat mijn moeder deed en snuffelend door haar stoffenkast leerde ik al vroeg dat kleding iets heel leuks kan zijn. En ook dat de keuze reuze is, zodat je het helemaal je eigen ding kunt maken!

Toen ik iets ouder was en geïnteresseerd raakte in zelf naaien, leerde ik de verschillende soorten stoffen kennen. Samen naar de lappenmarkt op maandagmorgen was een favoriet uitje. Zo kwam ik erachter dat je niet van ieder stofje een broek kunt maken. Maar de grootste ontdekking was wel; wat vind ik nu eigenlijk leuk, wat is mijn stijl? Sinds die zoektocht begon (lang, lang geleden) is mijn smaak al vaak weer veranderd, logisch. Ik zou mijn huidige kledingstijl omschrijven als het beste van verschillende fronten. Zo hou ik echt van vrouwelijk en romantisch, maar soms ook van een tikkeltje sportief. Ik neig naar de collegestijl en soms weer naar de oversized kant. En ik hou van retro. Ik kan gewoon niet kiezen, dus ik ben blij dat dat een naam heeft: eclectisch. Boven alles hou ik van kleur! En van printjes. Mijn kledingkast is dan ook een weerspiegeling van een heleboel verschillende gevoelens, voor elk moment iets dus…

Outfit 1

De favorieten van Ingrid - 1

De broek is Very Cherry, het T-shirt en spijkergilet zijn van C'est Beau la Vie en de sneakers van M. Moustache

Een mix van stijlen waar ik me helemaal in thuis voel

Deze outfit is voor mij een combi van de collegestijl met iets sportiefs door het spijkergilet. Hier voel ik me helemaal in thuis. Hoe leuk ik rokken en jurken ook vind, ik draag toch het vaakst een broek. En deze kleur! Het voelt voor mij als een basistint, je kunt er zoveel kleuren bij dragen, bijvoorbeeld (spijker)blauw, groen of zwart.

Outfit 2

De favorieten van Ingrid - 2

De broek en de top zijn van Surkana, het spijkerjasje is van Cloud9. De rode sandalen van El Naturalista maken deze look compleet. 

Rood is voor mij altijd goed

De outfit met de broek met rode bloemen weerspiegeld mijn liefde voor rood. Deze set vind ik vrouwelijk door de snit van de kleding, de kleuren en het printje van de broek. De broek sluit mooi om je heupen maar valt los om de benen. Je lijkt er langer door. En kijk: zakken!

Outfit 3

De favorieten van Ingrid - 3

De jumpsuit is van Very Cherry en de gympen met roze V zijn van Victoria

Romantisch en sportief gaan prima samen!

Een jumpsuit is een item waar ik niet snel voor zou kiezen (vanwege toiletgemak) maar toen ik deze versie aantrok dit voorjaar, tijdens een fotoshoot, was ik verkocht. De millefleur (= 1000 bloemen) stof maakt hem zo romantisch, maar toch is het ook een broek, dus weer die sportieve hint. En ik kan je verzekeren dat dit model gemakkelijk aan en uit gaat, geen probleem! ;)

Outfit 4

De favorieten van Ingrid - 4

Deze jurk is van Traffic People, de sandalen zijn van het Spaanse schoenenmerk ART

Deze jurk is ook perfect voor een heerlijk zomerfeest!

Compleet wat anders: we gaan de boho kant op! Ik kan een mooie maxi jurk wel waarderen. Liever midi of maxi dan tot net boven de knie. En dit model is ideaal voor mij in de zomer, genoeg bedekking van mijn lichte sproeten huid als de zon schijnt.

Outfit 5

De favorieten van Ingrid - 5

Het rokje en T-shirt zijn van Mademoiselle YéYé, het tasje is van Surkana en de sneakers van M. Moustache

Een outfit voor elke dag

De lengte van deze rok is fijn! Ik hou ervan dat hij tot over de knie valt. Die lengte, de print en de A-lijn zijn voor mij op en top retro. I love it! Gecombineerd met een basic T-shirt is het een outfit voor elke dag. Sneakers combineren bijna altijd goed, toch? (vooral omdat ze zo heerlijk lopen). Nog een spijkerjasje erbij voor koelere dagen en ik ben ‘good-to-go’.

Stylingtip van Ingrid

Wie weet hou jij ook wel net als ik van meerdere kledingstijlen. Niemand zegt dat je moet vasthouden aan bijvoorbeeld altijd sportief of altijd romantisch. Het is fijn als je kledingkast je de ruimte geeft om te kijken hoe je je voelt die dag en waar je zin in hebt. Dus zoek eens online naar plaatjes die je er gewoon mooi uit vindt zien, waardoor je je blikveld kan verruimen. Wie weet wil je wel eens een kleur dragen die je heel mooi vindt, maar waar normaal gesproken niet als eerste je oog op valt. Bij mij was dat donkerblauw zoals in de laatste combi. Blauw is een kleur die mij niet trekt, maar donkerblauw maakt mijn huid mooi bleek en zeker in de zomer, als ik toch iets meer sproeten heb en ik het kan hebben, kan ik dat wel waarderen.

Laat een reactie achter