• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

De herfst in met Janine

Grauw en grijs, daar doet Janine Steenhuizen niet aan. Vrolijk, kleurrijk en uitbundig passen beter bij haar. Ook voor de herfst. Niet echt het meest spannende jaargetijde, maar Janine maakt er een feestje van. Is het niet in haar kleding, dan wel in haar aanstekelijke enthousiasme. Deze dame is absoluut geen grijze muis!

Kamperen, buitenleven, vrolijk, kleur, uitbundig

“Nou, dat klopt zeker wel! Allemaal omschrijvingen die goed bij mij passen. Naast het runnen van mijn webshop KEKkamperen werk ik ook nog bij Stichting DierenLot. Iets wat ik met heel veel plezier doe.”

 

Waar komt jouw liefde voor kamperen vandaan?

“Vroeger ging ik al weekendjes bij een vriendin in de wei kamperen. In de zware katoenen tent van mijn ouders. Zo leuk was dat! Met chips en limonade de hele nacht door kletsen en giebelen. Daarna volgden er nog vele kampeerweekenden en -vakanties met vriendinnen. Op een gegeven moment was ik wel toe aan iets comfortabelers (een echt bed zou ook wel fijn zijn). Toen kwam de camper, een echte oldtimer. Ik had echt geen idee dat we zo’n uniek exemplaar hadden gekocht. Dat bleek na de aankoop pas.”

Het leukste aan kamperen vind ik het buiten zijn.

In welk kledingstuk voel jij je happy?

“Ik ben geen dametje, dus ik voel me het meest happy in casual kleding. Spijkerbroek met gympies of jurk met laarzen. Maar wel het liefst lekker kleurrijk!”

Wat zijn je favoriete kleuren om te dragen?

“Qua kleding ben ik een herfsttype. De kleuren die hierbij passen zijn bruinachtige tinten en warme kleuren. Grijs staat me in ieder geval helemaal niet, dus dat vermijd ik in mijn kleding. Ik probeer altijd wel een kleurig accent aan te brengen in mijn outfit. Op dit moment ben ik helemaal weg van groen en okergeel. En dat past gelukkig ook erg goed bij het herfsttype.”

Wat vind je leuk aan Love, Peace en Joy?

“Ellen en ik kennen elkaar al een hele poos. Vroeger hebben we ooit samen in een strandbar op het Griekse eiland Zakynthos gewerkt. Toen ik met  KEKkamperen begon, ben ik een middag bij haar geweest om de kunst af te kijken. Dat was behalve gezellig ook nog super leerzaam voor mij als groentje. Dat vond ik zo tof! Daarnaast spreekt de collectie van Love, Peace & Joy me enorm aan. Die prachtige merken, de kleuren en het nét even anders zijn.”

Waar word jij qua kleding helemaal blij van dit seizoen?

“Uit de herfst/winter collectie heb ik de jurk ‘Swanlake’. Deze fijn gebreide jurk zit als gegoten.

Net alsof het speciaal voor mij gemaakt is.

Daar word ik zeker blij van. Verder ben ik dol op de tasjes van Elvy. Het roze exemplaar is mijn lievelingstasje voor festivals. Momenteel staat de sweater ‘Swimming Swans’ nog op mijn wensenlijst en het roze lange vest van 4funkyflavours. Mijn wishlist wordt helaas nooit korter. Niet echt goed voor mijn portemonnee. Via Facebook hou ik altijd goed in de gaten wat er allemaal weer in de shop is bijgekomen.”

Heb jij nog goede tips of suggesties voor Love, Peace & Joy?

“Jazeker! Ik hoop dat er volgend jaar weer een ‘Creative Pop-up‘ komt. Daar heb ik afgelopen jaar enorm van genoten. De workshop stippen op porselein was zo leuk! En het live bekijken en kunnen passen van alle kleding was ook fantastisch.”

Laat een reactie achter