Lieve bezoeker,

Na bijna 13 ontzettend leuke, soms ook roerige en bovenal best intensieve jaren heb ik besloten om te stoppen met Love, Peace & Joy in de huidige vorm. Geen makkelijke beslissing omdat ik de keuze niet alleen voor mezelf maakte, maar ook voor een fantastisch team.

Op dit moment is de website daarom even niet beschikbaar. Ik neem een moment voor mezelf om over de toekomst na te denken.

Voor vragen over bestellingen of retouren van de afgelopen periode, kun je mailen naar info@lovepeacejoy.nl.

Liefs, Ellen

De leukste cadeaus voor onder de kerstboom!

Hebben jullie de kerstboom al staan? Wij waren er vroeg bij dit jaar, de boom stond op 5 december al te schitteren. Is ook wel extra gezellig nu we opnieuw meer aan huis gekluisterd zijn toch? Ik vind het een goed excuus!

Sinds de kinderen wat ouder zijn en we niet meer aan Sinterklaas doen, hebben wij pakjesavond verschoven naar een moment in de kerstvakantie. Zodra de boom is opgezet, verschijnen de eerste cadeautjes er al onder en rond Kerst ligt het dan vaak ongemerkt veel te vol. Het geduld van de tieners wordt wekenlang flink op de proef gezet; kan ik ze eindelijk eens een beetje 'terugpakken'. ;)

Genoeg daarover, je bent hier terecht gekomen voor wat fijne kerstcadeau-inspiratie, dus daar gaan we!

Wat ik zelf heel fijn vind om te krijgen zijn toch wel de warme wollen accessoires zoals een sjaal, muts, beenwarmers of een paar mooie handschoenen. Je hebt er zo veel aan en ze gaan lekker lang mee. Al onze wollen items zijn overigens absoluut diervriendelijk gemaakt. 

De telefoontasjes en rugzakken van Sticky Lemon doen rond deze periode ook gretig aftrek in de shop. Een beetje kleur onder de kerstboom is natuurlijk nooit weg. 

Sommigen vinden het een no-go om cadeau te geven, maar de sokken in onze collectie zijn daarop echt een uitzondering hoor! Ze geven wat extra vrolijkheid aan je dag en dat is volgens mij een nummer 1 voorwaarde voor een go!

We zien nu, meer dan normaal, verschillende bestellingen van (denken wij) mannen en zoons voorbij komen die een paar oorbellen bestellen. Leuk dat zij ons ook weten te vinden. Het is ook een fijn kerstcadeautje om te krijgen en past vaak wel binnen elk budget. 

Een leuke verrassing dit jaar waren de kerstballen van Tante Betsy. We hebben er nog een paar. En ze passen er altijd wel bij in de boom of aan een mooie tak. De kerstballen zijn van glas en per twee verpakt in een mooi cadeaudoosje. 

Geniet van deze gezellige dagen, voor er weer een jaar voorbij is én van alle voorbereidingen! ✨

Liefs, Ellen

Laat een reactie achter