Lieve bezoeker,

Na bijna 13 ontzettend leuke, soms ook roerige en bovenal best intensieve jaren heb ik besloten om te stoppen met Love, Peace & Joy in de huidige vorm. Geen makkelijke beslissing omdat ik de keuze niet alleen voor mezelf maakte, maar ook voor een fantastisch team.

Op dit moment is de website daarom even niet beschikbaar. Ik neem een moment voor mezelf om over de toekomst na te denken.

Voor vragen over bestellingen of retouren van de afgelopen periode, kun je mailen naar info@lovepeacejoy.nl.

Liefs, Ellen

Een tas voor elke dag

Een tas die geschikt is voor dagelijks gebruik, dat is nooit een miskoop. Urban Hippies heeft er onlangs een aantal toegevoegd aan de collectie en die vind je natuurlijk ook bij Love, Peace & Joy. Je leest hier alles over dit nieuwe model tas.

Als je Love, Peace & Joy al even kent, dan ken je vast ook Urban Hippies. De tassen en sieraden van dit merk met een typisch eigen stijltje vind je al járen in de shop. Eigenaresse Femke stemt haar creaties altijd af op de kledingmerken die passen bij deze stijl. Zo is er elk seizoen een scala aan bijpassende accessoires te vinden bij de nieuwe collecties.

Onlangs werd er een nieuw model tas toegevoegd aan de collectie: De Daily Bag ofwel een tas voor elke dag, in verschillende uitvoeringen. Tijd om ze hier eens in de schijnwerpers te zetten…

 

Een doordacht ontwerp

Over het ontwerp van deze tas heeft Femke echt een tijdje nagedacht en dat merk je aan verschillende kleine vernuftigheden. Het voorvakje bijvoorbeeld heeft een handige plooi zodat je makkelijker bij de kleine spullen kunt die je daarin opbergt én niet met je vingers langs de rits schraapt als je snel even je fietssleutel wilt pakken.

Zelfs de voering is leuk!

Elke keer als je iets uit de tas haalt, lacht de vrolijke voering in zwart met witte polkadots je tegemoet. En de schouderband is gemaakt van stevig canvas waardoor deze niet verschuift.

Uitbundig, basic of gepimpt

Er zijn twee varianten of eigenlijk drie. De eerste serie werd uitgevoerd in een mooie, duurzame denimstof in blauw, grijs en petrol. Ze zijn er met een geborduurde bloem voor een folklore sfeertje of in gewoon effen. Mooi bij een outfit die al wat drukker is. Vind je dat te simpel, dan is het ook een leuk idee zo’n uni tas zelf te pimpen met wat hippe pins, waarmee je natuurlijk naar hartenlust kunt variëren naar gelang je stemming of de kleuren van je kleding.

De indeling van de tas

Zoals de titel al zegt, dit is echt een tas voor elke dag. Precies groot genoeg om al je dagelijkse spullen in mee te nemen. Een waterflesje, je lees- of zonnebril, portemonnee, sleutels en telefoon; het past er allemaal precies in.

Kleuren die passen bij de nieuwe collecties

De andere uitvoering is in vegan leer, een mooie zachte kunststof met de uitstraling van leer. Deze is er in de kleuren olive, rosybrown, mimosa en aquarelle.

Zelf vind ik het altijd fijn om mijn persoonlijke spullen in een kleine tas schuin over mijn schouder te dragen, lekker dichtbij me. Als ik er op uit ga en meer mee moet nemen (of juist verwacht met weer eens te veel thuis te komen), dan neem ik als extra een iets grotere (rug)tas mee. De nieuwe van Sticky Lemon zijn daarvoor heel geschikt. Heb ik meteen geen last meer van spullen die door elkaar raken of gehannes bij de voordeur als de sleutels weer eens helemaal onder de boodschappen zijn verdwenen.

Hebben jullie al kennis gemaakt met de Daily Bag? Deel hieronder je leukste foto en wie weet ontvang jij binnenkort een kleine Urban Hippies verrassing!

Liefs,
Ellen

Laat een reactie achter