Lieve bezoeker,

Na bijna 13 ontzettend leuke, soms ook roerige en bovenal best intensieve jaren heb ik besloten om te stoppen met Love, Peace & Joy in de huidige vorm. Geen makkelijke beslissing omdat ik de keuze niet alleen voor mezelf maakte, maar ook voor een fantastisch team.

Op dit moment is de website daarom even niet beschikbaar. Ik neem een moment voor mezelf om over de toekomst na te denken.

Voor vragen over bestellingen of retouren van de afgelopen periode, kun je mailen naar info@lovepeacejoy.nl.

Liefs, Ellen

Favoriet van Merijntje: De jumpsuit

In het voorjaar en in de zomer ben ik altijd weer reuze blij dat de jumpsuit uit de kast kan. Veel jumpsuits zijn gemaakt van stretchy, dunner materiaal en ideaal voor warmer weer. Love, Peace & Joy heeft dit jaar ook een aantal modellen in de collectie. Zo leuk! Ik ga je laten zien wat je er allemaal mee kunt. 

De jumpsuit, een blijvertje

Enkele jaren geleden kreeg het broekpak van onze moeders een revival: de jumpsuit. Grote voordeel van dit kledingstuk: je bent in 1x klaar en je kunt er ontzettend veel kanten mee op, want je kunt hem helemaal stylen naar jouw smaak en bui van die dag.

Welk model past bij jou?

Er zijn jumpsuits in veel soorten en maten. Maar welke past nou het best bij jou? Ben je lang dan staan de lange jumpsuits met lange wijde pijpen je schitterend. Eventueel kun je optisch je lengte breken door een opvallende kleur riem of een vestje in contrasterende kleur. Een jumpsuit met culotte-achtige pijpen zal bij jou hoger op het onderbeen uitkomen, wat hetzelfde effect heeft.

Jumpsuits creëeren optisch lengte

Ben je kort dan staan jumpsuits je zéker geweldig, want ze zijn uit één stuk stof gemaakt en daarom geven ze optisch veel lengte. Een jumpsuit met kortere wijdere pijpen zal bij jou wat lager richting de enkel komen, wees niet bang voor het speelse effect wat dit geeft. Combineer hem dan met open schoenen of juist met een langer laarsje in dezelfde kleur als de jumpsuit.

Met welke items combineer je een jumpsuit?

Een jumpsuit is te combineren met werkelijk alles, behalve met een broek en rok 😉 . Jasjes en vestjes zijn geschikt om op een jumpsuit te dragen. Let wel even op de taille van de jumpsuit versus de lengte van het jasje of vestje of deze samen een mooi geheel vormen voor jouw figuur.

Oneindig combineren

Ook qua schoeisel kan er veel in combinatie met een jumpsuit. Pumps, slippers, sandaaltjes en gympen kunnen onder wijde en smalle exemplaren worden gedragen. Langere laarsjes zijn mooi onder de jumpsuit met de wijdere korte broekspijp.

Tips om de jumpsuit te stylen naar jouw zin

In mijn werk als personal shopper en kledingcoach merk ik dat niet iedereen weet hoe zij de jumpsuit het beste kan combineren of naar haar hand kan zetten, terwijl het een ontzettend handig kledingstuk is om te stylen naar jouw zin. Een paar voorbeelden…

De effen jumpsuit

Deze is 100% klassiek, klassiek sportief en 100% sportief te stijlen. Effen blauw is de basic versie, effen groen is een echte eyecatcher. Style de jumpsuit met gympen en een bomberjack voor een op en top sportieve look. Combineer met een lief vestje plus mooie open schoen met hak en zie hier een klassieke, licht sportieve look. Trek een strak gesneden colbert aan op de jumpsuit en een mooie pump en je bent 100% klassiek gestyled.

Jumpsuits met print

Een jumpsuit met een sterke grafische print of met bloemen, is al een statement op zich. Je maakt hem rustiger door te combineren met een basic vestje. Versterk de kleur van de print juist door een vestje te pakken in die kleur. Kies je voor een romantische look, dan ga je natuurlijk voor een roze of rode tint. En wat dacht je van een mooie sleehak met strohoed erbij voor jouw romantische date?

 

Kers op de taart met accessoires

Maak alle looks af met de details waar jij van houdt. Heeft een jumpsuit zelf geen riempje of band met strik om het middel dan geeft dat je de mogelijkheid om zelf een elegant dun riempje of stoere brede riem toevoegen. Door middel van accessoires als sjaals, oorbellen, broches, armbanden en kettingen laat je zien wie jij bent!

De jumpsuit, ik ben fan! Wat vind jij van dit veelzijdige kledingstuk?

Liefs,
Merijntje

Met dank aan Hof van Twello, waar we deze fantastische foto’s mochten maken!

Laat een reactie achter