• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Mini-shoot bij de Netten Fabriek

Zodra de nieuwe collecties binnen druppelen dan begint het bij mij al te kriebelen; dan wil ik naar buiten, foto's maken van al dat moois! Vorig weekend kondigde mijn weerapp een paar heerlijke voorjaarsdagen aan, dus meteen heb ik Ingrid een berichtje gestuurd en gevraagd of ze zin had in een shoot. En dat had ze!

Industrieel met een circusgevoeltje

We appten wat heen en weer over een geschikte locatie en Ingrid kwam met een toptip: De Netten Fabriek in Apeldoorn. Dus daar ging ik afgelopen woensdag, met een achterbak vol met een paar leuke setjes. Deze locatie was boven verwachting leuk. Ik kende het nog niet, maar wat kan ik me voorstellen dat dit een heerlijke bruisende plek is om nog eens naar toe te gaan als we straks na deze lockdown weer wat meer mogen. Overigens was die lockdown nu wel een beetje in ons voordeel, want we konden op ons gemak en zonder andere mensen in de weg te lopen, heerlijk ons ding doen. 

 
Setje van rok en shirt van Blutsgeschwister.

Nog even over de Netten Fabriek... Vroeger was dit een fabriek waar netten gemaakt werden voor de visserij. De fabriek is 124 jaar operationeel geweest (tot 2007) en nu staat het klaar voor een nieuw leven, zoals zij het zelf op de website mooi omschrijven. Vandaag de dag is de Netten Fabriek een creatieve broedplaats waar zich verschillende bedrijven hebben gevestigd.

 
Blouse van 4funkyflavours en spijkerbroek van Tranquillo.

Soulfood & drinks

Bij binnenkomst stap je in een prachtig ingerichte loungeplek waar de horecaspot NETT je graag voorziet van de lekkerste 'soulfood' en 'drinks'. Hopelijk mogen in elk geval de terrassen snel weer open, want ook buiten hebben ze een heerlijke plek gemaakt om te relaxen. 

 
Lange jurk en truitje van Lily-Balou. De ballerina's zijn van El Naturalista.

Bloemenwerkplaats

Verder vind je er Bloemendok. We maakten een kort praatje met één van de dames van deze bloemen- en plantenwinkel. Zij vertelde ons dat Bloemendok het graag net even anders doet dan de normale bloemenwinkels die je kent. Ze zijn dan ook geen bloemenwinkel, maar echt een werkplaats. Het ziet er werkelijk prachtig uit in deze industriële omgeving. 

 
Jumpsuit van Surkana, vestje van Zilch in de kleur lime en oorbelletjes van Urban Hippies

Creatieve broedplaats

Daarnaast zijn in verschillende hoekjes onder andere kunstenaars, een fotograaf, grafisch ontwerper en een haarsalon gevestigd. Er is vast nog veel meer, maar wij waren vooral bezig met onze fotoshoot, dus ik raad je echt aan er zelf een keer een kijkje te gaan nemen. Inspirerend is het zeker!

We gaan deze locatie vast nog eens boeken voor een fotoshoot, maar afgelopen woensdag hebben we eerst vooral buiten wat kiekjes gemaakt. Door de bijzondere gestreepte muren en het mini-strandje kregen we echt de zomer in onze bol. 

 
Setje van top en rok van Zilch.

Geniet mee van de foto's en als je meer wilt weten over de setjes of tips voor andere combinaties wilt, mail ons dan gerust. Anne, Marieke of ik staan volgende week weer voor je klaar en beantwoorden je vragen met liefde. 

Fijne Pasen voor nu!

Liefs, Ellen

Voor meer informatie over de Netten Fabriek, kijk je het beste even op hun website.

Laat een reactie achter