• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Gastblog: Jurkjesfan Suzan

Op een frisse vrijdagochtend heb ik een afspraak met Suzan. Een dame die al een tijdje opviel in mijn tijdlijn omdat ze op foto’s altijd in een vrolijk jurkje te zien is van één van mijn grootste merken. Ze kocht al een paar keer zo’n mooie jurk bij me en op mijn vraag of ze het leuk vond om eens in de schijnwerpers te staan, voelde ze zich helemaal vereerd. Lees hier haar gastblog!

‘Laat ik beginnen mezelf voor te stellen. Ik ben Suzan Biemans, 44 lentes jong, getrouwd en moeder van twee dochters van 19 en 17 en een zoon van 16. Ik ben al 11 jaar ondernemer en werk vanuit huis als Online Etaleuze. Ik coach en train zelfstandig onderneemsters om de volgende stap te zetten in hun bedrijf.

Eén van mijn favoriete jurkjes uit een voorgaande collectie.

Hoe het is begonnen

Met mijn 1.86 meter ben ik iets groter dan de gemiddelde vrouw. Daarnaast ben ik een echte Bourgondiër en pas dus niet in maatje S. Vooral door mijn lengte voelde ik me vaak best ‘lomp’, groot en ook wel een beetje mannelijk. Ik zag al jaren de leukste jurkjes voorbij komen, maar dacht altijd: dat past mij niet, dus trok ik weer die spijkerbroek aan. Tot ik besloot om toch dat ene leuke groene jurkje te passen.

Er ging een wereld voor mij open

Hij paste, zat echt leuk en beter nog: ik voelde me geweldig! Zo vrouwelijk en vrolijk. Mijn verslaving was geboren: Tante Betsy jurkjes in de mooiste kleuren en prints. Inmiddels heb ik een waanzinnig vrolijke collectie in mijn kast hangen en gaat er bijna geen dag voorbij dat ik niet in zo’n gezellig gekleurd jurkje rondloop.

Als ik er maar blij van word

Dit merk komt een aantal keer per jaar met een nieuwe collectie, steeds weer verrassend, vrolijk en té leuk. Ik kies altijd een aantal favorieten en mag er van mezelf af en toe gewoon eentje kopen. Ik krijg vaak de vraag wat mijn man vindt van mijn uitbundige kledingkeuze. Nou, hij vindt het geweldig! Zelfs mijn pubers vinden dat ik alleen nog maar vrolijke jurkjes mag dragen. En wat de rest er van vindt… dat maakt me dus echt niets uit, als ik er maar blij van word.

Een fotoshoot in mijn lievelingsmerk

Toen Ellen mij ter voorbereiding op de fotoshoot voor bij deze gastblog mailde, vroeg ze me een ‘gouwe ouwe’ jurk mee te nemen (een favoriet die ik al een tijdje draag), ik mocht een aantal favorieten uit de nieuwe collectie kiezen én ze zou nog een ‘verrassing’ meenemen. Nou, daar werd ik best een beetje zenuwachtig van. Ze zou me toch niet in een broek of jumpsuit gaan hijsen? En de panterprint van dit seizoen is ook niet echt ‘my cup of tea’.

Jurkje met panterprint, een béétje uit mijn comfort zone 😉

Verrassend resultaat

Maar Ellen voelde het al haarfijn aan. Dus ja hoor, daar kwam de panterprint uit de koffer. Ik schrok zo, dat ik er ontzettend van moest lachen, de tranen stonden in mijn ogen: ik in een panterprint!

Uiteraard heb ik hem wel aangetrokken en het resultaat was inderdaad een verrassing. Het jurkje zat perfect! De jurk is mooi lang, zit lekker en je kunt hem ook zonder hemdje dragen, geen inkijk dus. Deze jurk zou ik dus nooit zelf gekozen hebben, maar het is zo leuk om op deze manier toch een keer uit de comfort zone te gaan. En over welke foto kreeg ik de meeste complimenten? Juist ja… die met de panterprintjurk!

Een wensjurkje uit de voorjaars-/zomercollectie 2019

Mijn favorieten van deze collectie

Het zwarte jurkje met blauw en knalroze biesjes stond nog op mijn verlanglijstje, dus die had Ellen ook meegenomen. Ik trok hem aan en wilde hem eigenlijk niet meer uit doen. Hij zit lekker, de mouwen zijn net iets langer dan mijn andere korte-mouwen-jurken en de strik net onder de borst is zo schattig! Die kon ik dus niet weerstaan en nam ik na de fotoshoot mee naar huis.

Zo veel moois om uit te kiezen!

Een andere favoriet uit de huidige zomercollectie is de ‘Summer Cross’, een lange jurk van heerlijk vallende stof, perfect voor een mooie zomerse dag. Ik combineer hem graag met een vestje of spijkerjasje. Omdat ik soms ook wel eens voor wat netter wil gaan staat de jurk Typ Miep (geweldige naam) in het zwart ook nog hoog op mijn lijstje.

Een jurkje dat ik prima aan kan zowel tijdens mijn werk als in mijn vrije tijd

De jurk Josephine is een echte zomerjurk en combineert goed met het lichtblauwe vestje, dat het meteen wat gekleder maakt voor bijvoorbeeld werkafspraken. De vlinderbroche hoort bij het jurkje, maar kun je dus ook op het vestje spelden zoals ik hier deed.

Wat een leuke ervaring!

Het was geweldig om een keer zo’n fotoshoot te doen in mijn favoriete jurkjes. Ik ken Love, Peace & Joy al een tijdje via social media en ik vind het leuk om Ellen te volgen vanwege haar ruime collectie, maar ook omdat wij beiden ondernemer zijn. Leuk om te zien hoe iemand groeit. Love Peace & Joy komt altijd met verrassende kleding, leuke berichten en vooral de blogs en het lookbook vind ik erg leuk om te volgen. Dit maakt deze webshop echt uniek.’

Dank je wel Suzan voor deze gastblog en je complimenten. Het was erg leuk en gezellig om op deze manier een keer met jou ‘samen te werken’. Geniet van je nieuwe jurk en we ‘spreken’ elkaar weer via social media, maar we gaan zeker ook nog eens gezellig een kop verse muntthee drinken samen!

Wil jij net als Suzan ook een keer in de schijnwerpers staan in jouw favoriete merk en woon je in de buurt van Zutphen of kom je er graag een keer voor deze kant op? Laat het me weten!

Laat een reactie achter