• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Goed voornemen voor 2022: Meer lichtpuntjes creëren!

Al een aantal jaren is de laatste week van het jaar een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Dit jaar voelt het op één of andere manier een beetje anders… 

Met mijn collega’s had ik het er laatst nog over, door de gekke tijd waarin we zitten lijken de weken en maanden extra snel voorbij te vliegen. Ik zou juist denken dat het andersom is; dat als je dagen eentoniger zijn, dat de tijd dan langer lijkt te duren. Maar het blijkt dus andersom te zijn en het schijnt iets te maken te hebben met minder herinneringen maken. Herken je er iets in?

Ook ik moet bekennen dat ik dit keer extra hard moet nadenken over wat er afgelopen jaar eigenlijk allemaal de revue gepasseerd heeft. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn omdat ik weer een jaartje ouder ben geworden, maar voorlopig hou ik het maar op de tijd waarin we zitten. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar is dus om wat vaker de ‘sleur’ te doorbreken. Hoewel ik het qua werk betreft eigenlijk nooit een sleur vind, is het wel een goed voornemen om het leven te blijven vieren; méér lichtpuntjes creëren!

Een terugblik op de lichtpuntjes van 2021

Team Love, Peace & Joy

De vaste kern van het huidige Love, Peace & Joy team; Anne, Marieke, Jamie en Ellen.

Teamuitbreiding
Afgelopen jaar werd het team uitgebreid met Jamie, dat maakte dat we de taken weer een beetje herverdeeld hebben. Jamie is met name verantwoordelijk voor de klantenservice, staat klaar voor al jouw vragen en denkt met je mee bij vragen over bijvoorbeeld het maken van mooie combinaties.

Een gezellige wervelwind binnen ons team.

Daarnaast zorgt ze samen met Anne en Marieke voor het verzenden van de bestellingen, het verwerken van de retouren en het online zetten van artikelen. Onze nieuwste aanwinst is daarnaast niet cameraschuw, wat heel handig is voor af en toe wat foto’s of filmpjes tussendoor. Jullie hebben haar vast al eens voorbij zien komen. 

Ook Jocelijn en Fleur kwamen bij de club en zij werken naast hun studie vooral vanuit huis om de artikelen voor het nieuwe seizoen klaar te zetten in ons systeem. Dat scheelt een hoop werk voor ons als alles daadwerkelijk (en vaak veel tegelijk) bij ons op de stoep staat.Jubileumshoot met Maaike en Janneke in het mooie Zutphen in de door hun gewonnen outfits.

Jubileumjaar
Het 10-jarig jubileum vierden we uitgebreid met elke maand leuke (win)acties -in december zelfs elke week- met als kers op de taart de superleuke fotoshoot en het shoptegoed dat werd gewonnen door Maaike en Janneke. Wat een feestje was dat! Sowieso hadden we in onze nieuwe showroom meer ontmoetingen dan voorheen, voor ons erg leuk om kennis te maken met zo veel leuke Love, Peace & Joy fans!

Nieuwe merken 2021
Het was het eerste seizoen voor Princesse nomade, Lily-Balou én onze schoenencollecties. Princesse nomade gaat helaas volgend jaar niet verder, voor hen is het te lastig geworden om in deze huidige tijd het merk voort te zetten. Jammer, want het was een merk met, in mijn ogen, veel potentie.

Foto- & Filmshoots
Met heel veel plezier kijk ik terug op de fantastische fotoshoots die ik gedurende het jaar weer met de leukste modellen en bloggers had. Dit jaar hebben we voor het eerst in zowel het voorjaar als het najaar ook professionele filmpjes laten maken ter lancering van de nieuwe collecties. Wat was het leuk en gezellig en wat ben ik trots op het resultaat dat we beide keren met ons allen hebben neergezet. Wil je de filmpjes nog eens terugzien? Kijk dan even op ons YouTube kanaal

De plannen voor 2022

Vasthouden aan onze kernwaarden
Met opnieuw een hele flinke groei afgelopen jaar is het de bedoeling om in 2022 wat meer te gaan stabiliseren. We hebben genoeg plannen voor de toekomst, maar voor nu vinden we het vooral belangrijk om de kernwaarden waar we voor staan vast te houden. Wanneer je te hard blijft groeien zou dat ten koste kunnen gaan van die waarden en dat is iets om voor te waken. Iets waar ik erg naar uitkijk is de uitbreiding van onze werkruimte met een aparte fotostudio en extra werkplekken in de loop van het nieuwe jaar en binnenkort zullen er twee nieuwe vacatures verschijnen. Stilzitten doen we dus zeker niet!

Trek iets moois aan

Vorig jaar merkten we al dat er een kleine verschuiving zat in wat er favoriet was. Waren we eerder met onze collecties vooral gericht op jurkjes, sinds de crisis is iedereen meer en meer op zoek naar comfortabele broeken en lekkere warme thuiswerk truien. Maar wij stimuleren jullie graag om toch óók die mooie jurk aan te blijven trekken. We moeten tenslotte niet vergeten ook hierin onze eigen lichtpuntjes te creëren; Trek iets moois aan en het leven lacht je meteen weer toe!

Nieuwe merken 2022
Richting het voorjaar krijgen we er drie nieuwe merken bij. Nomads clothing, Cloud9 en Victoria sneakers. 

Nomads clothing

Nomads clothing
Een fair trade, ethisch verantwoord en duurzaam kledingmerk voor dames. Ze combineren eigentijds design met natuurlijke stoffen, traditionele en ambachtelijke technieken en exclusieve prints. Qua stijl zit het denk ik het meest tussen Tranquillo en Surkana in. Qua duurzaamheid wordt het denk ik een echte topper onder onze andere duurzame merken. Ik heb persoonlijk al een aantal echte favorieten in de komende nieuwe collectie gezien! 

Cloud9
Het zusje van het welbekende merk Zilch. Ze maken denims en andere basics van de beste kwaliteit stoffen, die perfect passen bij de collectie van hun grote zus. De kleding is  tijdloos, maar er zijn ook elk seizoen een aantal kleuren verkrijgbaar die naadloos aansluiten op de kleuren van het seizoen. 

Victoria sneakers
Omdat een basic sneaker óveral bij past en dus altijd van pas komt, hebben we een paar mooie basismodellen van Victoria uitgezocht die je binnenkort bij ons in de shop kunt vinden. Ze zullen verkrijgbaar zijn t/m maat 43.

Franse maatjes

Oh en trouwens ook goed nieuws over de M. Moustache sneakers; die gaan op veler verzoek van jullie (en mijn aandringen) volgend seizoen een maatje groter dus t/m maat 42. Nog niet voor jullie allemaal groot genoeg misschien, maar voor de Fransen al een hele stap!

Lichtpuntjes - Sukha

Graag sluit ik af met jullie te bedanken voor jullie prachtige bestellingen, aardige mailtjes, fijne bezoekjes en gezellige praatjes op de social media. Dankzij jullie kunnen wij doen waar we zo veel plezier in hebben. Met liefde staan we ook in het nieuwe jaar weer voor jullie klaar. Een fijne jaarwisseling, alle goeds voor 2022 en laten we samen zorgen voor heel veel lichtpuntjes in het nieuwe jaar! ⭐️

Liefs,
Ellen

1 reactie

Voor jou en je team ook alle goeds mét lichtpuntjes voor 2022 gewenst. Mooie blog, mooie plannen, dat gaat gewoon helemaal goed komen in dit nieuwe jaar ❤️. Liefs merijntje 😘

Merijntje

Laat een reactie achter