• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Het favoriete kledingstuk van Ellen

In een nieuwe serie blogs in dit Inspiratie Magazine gaan we de favoriete kledingstukken van onze bloggers (en misschien wel van jou?) uitlichten. Ik bijt zelf de spits af!

De herfst is begonnen, het grootste deel van de najaarscollecties is binnen en dat is altijd weer zo’n moment om volop plannen te maken voor het nieuwe seizoen. Met de bloggers werd al flink gebrainstormd en verschillende leuke ideeën kwamen daar uit voort. Heerlijk dat enthousiasme!

Eén van die ideeën was dat we de komende tijd allemaal iets vertellen (en laten zien) over ons favoriete kledingstuk. De één slaapt haast met haar favoriete sneakers aan, de ander kan zich geen leven voorstellen zonder jurkjes of is verknocht aan dat ene jasje dat eigenlijk zijn beste tijd wel heeft gehad. En tja, ik dacht dan moet ik zelf de spits maar afbijten…

Mijn favoriete kledingstuk is…

Ik hou, vooral in de winter, van comfortabele jurkjes. Aan blote benen heb ik een hekel, dus lekker met een dikke panty en een paar gympen eronder. De gebreide jurkjes van Blutsgeschwister of de korte jurkjes met een col zoals ATO Berlin en Froy & Dind dit seizoen hebben, zijn aan mij wel besteed. Ook ben ik dol op mijn leren jasje, die ik in het voor- en najaar makkelijk overal bij kan combineren. Maar mijn favoriete kledingstuk? Ik hoef er helemaal niet lang over na te denken, want dat is met stip op één: de spijkerbroek.

Misschien verbaast het je voor iemand met een shop boordevol jurkjes, maar in een jeans voel ik mij altijd goed, maakt niet uit wat voor een bui ik heb. Kan ik me in ieder ander kledingstuk in de loop van de dag toch wel eens wat oncomfortabel of te ‘netjes’ gaan voelen, met een spijkerbroek heb ik dat nooit.

Met van alles te combineren

Nog een voordeel vind ik dat een jeans altijd gemakkelijk met van alles te combineren is. En dit kledingstuk kan in elk seizoen. Vanaf het najaar komt de zwarte wat vaker uit de kast en richting het voorjaar de lichte, wat meer verwassen variant.

Worst nightmare ever!

Eens in de zoveel tijd vind ik een jeans die écht perfect zit. Precies goed aangesloten op de juiste plekken, de taille op een fijne hoogte en een goede lengte. Daarvan heb ik standaard een reserve-exemplaar in de kast liggen. Ik vind het dan ook hoogst irritant als mijn favoriete spijkerbroek, eenmaal versleten, niet meer verkrijgbaar is. Dan begint de zoektocht weer opnieuw…

Ik vond het leuk om jullie hier mijn favoriete combinaties uit de nieuwe collectie op mijn favoriete jeans te laten zien. Binnenkort zijn de andere bloggers aan de beurt, ik kijk er al naar uit! Misschien heb jij ook wel zo’n lievelingsitem en wil je daar iets over vertellen? Laat het me weten!

Liefs,
Ellen

Laat een reactie achter