• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Als je het hebt, moet je het laten zien. Zo simpel kan het zijn. En sinds een paar jaar heb ik het perfecte model jurkje gevonden om te laten zien wat ik heb.

Ik ben dol op jurkjes. Zo ongeveer mijn hele leven al. Alleen heb ik niet mijn hele leven al hetzelfde figuur. Als twintiger droeg ik vooral kort, strak en zwart. Wat ik toen had, een slank lijf, liet ik graag zien en wilde ik nog slanker laten lijken door voor zwart te kiezen.

Inmiddels, al lang geen twintig meer, ben ik gezegend met drie kinderen. Die zo hun sporen op mijn lijf hebben achter gelaten. Rondingen. Best veel rondingen. In plaats van kort en strak, kies ik nu voor wat langer en wijdvallend. Liefst lekker zittend materiaal. En kleur. Heel veel kleur. Want hoeveel zwart ik ook aantrek, slank word ik er toch niet van. En vrolijk al helemaal niet.

Overslagjurkjes

Gelukkig kan ik bij Love Peace & Joy altijd wel wat vinden dat aan deze voorwaarden voldoet. Ook dit voorjaar zie ik weer heel veel mooie kleuren en toffe jurkjes in de shop. Mijn hart maakt nog een extra sprongetje als ik mijn favoriete model jurkje bij een van mijn favoriete merken spot. Tante Betsy heeft wikkel- en overslagjurkjes! Ik ben er gek op. Ik kan mijn ronde heupen en duidelijk aanwezige billen lekker camoufleren (lees verstoppen) terwijl mijn taille wel mooi wordt benadrukt. Mijn boezem komt er goed in uit. Want hiervoor geldt vind ik: als je het hebt, moet je het laten zien.

Als je het hebt, moet je het laten zien

Een mooi decolleté zorgt ervoor dat ik me vrouwelijk voel. Een warme en zachte uitstraling, precies waar ik van hou. En aan de reactie van mijn man op mijn nieuwe jurkje te zien, ben ik niet de enige 😉 .

Als ik Ellen laat weten dat ik helemaal blij word van dit model, stuurt ze me van andere merken nog een aantal geweldige exemplaren op. Net even anders en zo leuk!

Fris geel of sportief?

Het is ontzettend lastig kiezen tussen al die mooie jurkjes. Ga ik voor het frisse geel van Blutsgeschwister? Ik heb al jaren een haat-liefde verhouding met geel, zoals ik eerder al eens beschreef. De stof van die met de enorm lange naam: ‘Sweet Mariandl piroschka meets me’ is lekker luchtig, viscose. Het kanten randje aan de onderkant geeft het een mooie romantische uitstraling.

Of ga ik voor sportief en lekker gek? De groen met roze jurk ‘Polkamädel Stuben’ valley rose is niet helemaal een wikkeljurkje en heeft alleen bij de buste een overslag. Maar mijn figuur komt hier wel mooi in uit, al zeg ik het zelf. Hij draagt erg lekker, door een vleugje elasthan. Met mijn favoriete roze sneakers eronder loop ik er zo mee weg.

Help ik kan niet kiezen!

Dan is er ook nog rood. Altijd goed! De print van het Froy & Dind jurkje model ‘Emilia’ is zo leuk. Pepers, voor een beetje extra pit. De jurk zit heerlijk, gemaakt van tencel met wat elasthan. Met een hakje eronder kan deze ook goed voor een zakelijke look.

Precies wat ik zoek in een jurk

De jurkjes zijn allemaal net even anders en hebben precies wat ik zoek in een jurk. In de gele jurk zie ik mezelf wel op een zonnig festival rond dansen. De groene, daar kan ik zo mee op citytrip. En de rode is perfect voor mijn werk. Hoe moet ik nou kiezen? Want het liefst laat ik in alledrie de jurkjes zien wat ik heb!

Welke vind jij het mooiste voor mij?

Liefs,
Jolinda

 

Laat een reactie achter