• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Indian summer: vier het met kleur

Al een paar keer ging ik met Ellen op pad voor een fotoshoot. Pas geleden gingen we nog letterlijk de straat op voor het maken van foto’s én een heuse vlog. Hoe dat in zijn werk ging? Kijk maar gezellig mee!

Wat een geluk dat we nog zo kunnen genieten van een heerlijke ‘indian summer’. Daar moeten we natuurlijk volop gebruik van maken, want buiten foto’s maken is net iets leuker en fijner dan straks weer binnen. Dus op een mooie nazomerdag besluiten we een kleurrijke shoot te plannen. Bij binnenkomst in de werkkamer van Ellen, waar het heerlijk koel was, werd ik meteen enthousiast van alle vrolijke kleuren. Planken vol jurkjes, vestjes en shirts komen je tegemoet. Gelukkig had Ellen al een aantal kledingstukken uitgezocht, want ik had zelf echt niet kunnen kiezen. Voor vandaag houden we het bij de nieuwe najaarscollectie van Tante Betsy.

Happiness in a Dress

Dit leuke merk maakt gebruik van heldere en sprankelende kleuren en geweldige prints. Ik werd blij van elk jurkje en kon me al helemaal voorstellen waar en wanneer ik het zou dragen. Hun motto ‘Happiness in a Dress’ vind ik dan ook zo goed gekozen! Voor mij heeft elk item zijn eigen persoonlijkheid. Door de ene voelde ik me net iets vrouwelijker en door de andere juist stoerder of speelser.

Foto’s maken in de fotogenieke binnenstad van Zutphen

Na een passessie kan ik je vertellen dat de stofjes ook allemaal heerlijk aanvoelen. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat een stof zacht en stretchy is, zodat je je op elk moment van de dag lekker voelt in je jurkje. Nou dat zijn ze stuk voor stuk!

Voor elke outfit kozen we een andere setting. Dit ging allemaal lekker spontaan en voor leuke plekjes hoefden we niet ver te zoeken. Ideaal zo’n fotogenieke binnenstad! We wilden graag foto’s, maar ook een filmpje maken. Wel even wennen hoor.

Voor film poseren voelt toch net even anders

Moet je nou wel in de camera kijken of juist niet? Denk eraan niet te snel lopen en opletten dat je niet van het muurtje afvalt (hoewel dat misschien wel leuke beelden op zou leveren 😉 )!

Mijn favoriete setje van deze dag

Nadat ik verschillende setjes aan heb gehad, springt er voor mij één echt uit. De combinatie van de gele “Bibi Pixel Rose’ jurk met het ‘Sporty’ vest is voor mij favoriet. Wát een mooie kleuren! Meestal ben ik voorzichtig met geel in de buurt van mijn gezicht, maar door het bruine kraagje van het vest en de kleuren in de jurk, was ik verrast door het effect. Helemaal niet bleekjes. Zo zie je maar, eigenlijk moet je toch gewoon even passen als je iets leuk vindt!

Het wollen groene vest past super goed op deze jurk. Heb je gezien hoe mooi de ingeweven bloemenprint matcht met de pixel print van de jurk? Het vest zit heerlijk en de zakken zitten op de perfecte plek waardoor je automatisch je handen erin stopt. Echt zo’n vest waarin je kan wonen. Ik zie mezelf al zitten hoor, als het straks kouder is, helemaal verstopt in het vest met een kopje warme thee.

Verrassende ontdekkingen

Ook ben ik blij verrast over het roze ‘Holiday Gnome’ jurkje. Ellen vroeg of ik de zwarte of de roze aan wilde. Ik was geneigd om voor de zwarte te gaan, ik heb namelijk helemaal geen enkel roze kledingstuk in mijn kledingkast! Maar door de volle kleur staat hij perfect. Zo leuk om dat op deze manier te ontdekken!

Een vest, jas én jurk in één

En dan de lange hoodie vesten, die vind ik ge-wel-dig! Je kunt deze dragen als vest, jas maar ook als jurk. Lekker een beetje sportief, maar dan wel eigenzinnig en met leuke details zoals de print in de capuchon en het borduursel op de mouw. De nieuwe sjaals doen het ook heel goed bij dit vest.

 

Met deze jurkjes is het altijd feest

Als straks het najaar echt is begonnen, vind ik de jurk met paarse aardbeien het einde. Toen ik hem zag liggen vond ik hem wat donker, maar eenmaal aan was ik op slag verliefd. Dat paars en de roze details halen het geheel zo mooi op! Ook deze is weer van een fijne stof gemaakt, heeft een eigenwijs zakje aan de voorkant én (heel fijn) mouwen die lang genoeg zijn. Ach ja, eigenlijk maakt het ook niet uit, met één van deze jurkjes aan is het altijd feest!

Ik ben heel benieuwd wat jouw persoonlijke favoriet is uit de nieuwe collectie. Oh en wil je het filmpje terug zien? Kijk dan even op YouTube!

Liefs,
Lillian

Laat een reactie achter