• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Lang leve de leggings!

Eén basisrok en vier verschillende leggings. In deze blog laat ik je zien hoe je met verschillende printjes en kleuren elke keer een hele andere look kunt creëren. Voor mij de ideale outfit voor het najaar!

Jarenlang woonde ik in spijkerbroeken. Waarom is me eigenlijk een raadsel, want het was altijd een zoektocht naar een broek die mooi is én ook nog eens lekker zit. De ene broek was laag aan de achterkant, waardoor ik constant mijn broek omhoog liep te hijsen en uiteindelijk de riemlusjes kapot trok. De ander zat weer veel te hoog, waardoor alle aandacht naar mijn buik ging die ik eigenlijk, na 3 zwangerschappen, wilde verhullen.

Missie ‘spijkerbroek’ gestaakt

Laat staan de maatvoering van broeken. Dat je een maat 44 uit de rekken pakt -want die heb ik altijd- en er in het pashokje achter komt dat een maat 46 of 48 misschien toch beter was geweest. Om vervolgens met het zweet op mijn voorhoofd de missie ‘spijkerbroek’ te staken en mopperend naar huis te gaan. Ja mensen, het shoppen van een spijkerbroek gaat voor mij niet zonder slag of stoot.

Van spijkerbroek naar legging

Gelukkig komt wijsheid met de jaren en doe ik dit mezelf niet meer aan. Ik heb nog 2 spijkerbroeken in de kast, want het is nou eenmaal fijn om af en toe een spijkerbroek te dragen met een shirt en sneakers. Maar ik woon er niet meer in.

Ik ben verhuisd

Mijn nieuwe onderkomens zitten zoveel malen lekkerder, verhullen mijn buik prima, blijven lekker zitten en zijn ook nog eens makkelijk te combineren. Funda had ik er gelukkig niet voor nodig, maar wel Love, Peace & Joy.

Tegenwoordig woon ik in gekleurde leggings. Tenminste in de herfst en de winter. Gelukkig hoef je ook niet meer 2 seizoenen rond te lopen in alleen maar saaie donkere kleuren. Nee, lekker kleurrijk en met een printje is veel leuker. Er zijn zulke leuke printjes in de webshop te vinden. Stoere laarsjes eronder en je bent klaar om het bos in te gaan dit najaar. Met een mooie basic rok vallen ze ook nog eens extra op.

Aangezien mijn kleding wordt verstopt onder een (winter)jas, verleg ik nu de aandacht naar mijn benen. Want die zijn tenminste te zien met een langere winterjas aan.

Ze zitten allemaal even lekker

De leggings van IEZ zijn kleurrijk, soepel en voelen niet heel dik. Daardoor zitten ze heerlijk. Ze vallen wat langer waardoor ze ook voor lange benen geschikt zijn. De rode bloemenprint is natuurlijk heel herfstig door de kleuren, maar kan net als de blauwe zeker ook door gedragen worden in het voorjaar. De legging van Tranquillo zit ook al zo lekker en heeft een mooie roodbruine kleur die perfect bij het najaar past. De triangle legging van Tante Betsy geeft je meteen een hele andere uitstraling door de geometrische vormen. De stof is lekker stevig en door het bredere elastiek aan de bovenkant zit hij nóg lekkerder dan een gewone legging. Ik gok dat dat dan weer te maken heeft met mijn post zwangerschappenbuik die ik wil verhullen.

Combineren met een rok

Grappig hoe je met alleen verschillende printjes een hele andere look kan creëren. Al is het dan wel handig om een basisrok in huis te hebben, zoals de groene kokerrok van IEZ. Deze valt ook langer en kan daardoor hoog gedragen worden of net over de knie. Nog een voordeel bij het zoeken naar een basisrok: Het passen gaat een stuk makkelijker dan een spijkerbroek, want het rekt tenminste lekker mee!

Liefs, Joyce

Laat een reactie achter