• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Maak kennis met: Lillian

Je hebt Lillian misschien al eens voorbij zien komen op foto’s op de site of social media. Ze heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en ziet er zelf altijd tip-top gekleed uit. Toen we een tijdje geleden even bij kletsten vroeg ik haar of ze het leuk zou vinden voor Love, Peace & Joy te bloggen. En zie hier haar eerste blog, waarin ze zich graag aan jullie voorstelt. Welkom in het team Lillian, ik kijk uit naar je artikelen!

Wauw een eerste keer bloggen, best een beetje spannend hoor. Ik zal me in deze eerste blog even voorstellen. Na vijf jaar lang een eigen tweedehands kledingwinkel te hebben gerund in de Laarstraat in Zutphen, ben ik nu aan het freewheelen en aan het genieten van alles wat er op mijn pad komt. Zo zat ik een paar weken geleden op zo’n heerlijke mooie zomerdag met Ellen op een terrasje. We nipten van onze verse muntthee en de gezellige sfeer in één van de mooie hofjes die Zutphen rijk is. We hadden het over fotoshoots, ondernemen, jurkjes en zomervakanties.

En zo werd een blogger geboren

Op een gegeven moment vroeg Ellen of ik wel eens nagedacht had over bloggen. Ik had stiekem al wel eens een vacature zien staan op haar site en gedacht, goh zou dat wat voor mij zijn? Mijn ervaring rijkt eerlijk gezegd niet veel verder dan het posten van Facebook en Instagram berichten, dus ik voelde me niet zeker genoeg om hier zelf echt voor te gaan. Maar na die vraag, bleef het in mijn hoofd hangen. Waarom niet, ik hou van styling, kleurrijke kleding, dat vleugje retro en vintage en het lijkt me leuk hier iets over te vertellen en zo anderen te inspireren en enthousiasmeren.

Voor wie benieuwd is naar welke kleding mij blij maakt, hier een kijkje in mijn kledingkast. Ja ik kan er niet onderuit, ik heb echt een zwak voor kleurrijke patroontjes en prints. Eigenlijk is die liefde voor patroontjes en prints representatief voor een liefde voor het genieten van kleine dingen. Van de eerste warme zonnestralen in de lente en de eerste groene knopjes van opkomende kiemplantjes tot aan een lekkere zelf gekookte maaltijd of een goed gestylede outfit.

Tja, wat kan ik nog meer vertellen… Ik woon samen met Roel in het mooie Zutphen, hou van wandelen met mijn hond Reggie in de natuur én van lekker eten. 

Voor een mango-frambozen ijsje fiets ik graag een stukje om

Ik zou eigenlijk niet echt één favoriet merk kunnen noemen. De afgelopen collectie van Bakery Ladies vond ik erg mooi, ik kende dit merk nog niet echt. Ook Froy & Dind en Blutsgeschwister vind ik hele mooie merken. Maar eigenlijk vind ik zelden de hele collectie van een merk leuk, dus juist de combinatie van die verschillende merken (die je dus ook bij Love, Peace & Joy vindt) en het verrassende effect wat het kan geven door de merken onderling te combineren, spreekt mij erg aan.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om in dit Inspiratie Magazine voor jullie te schrijven over retro en vintage kleding, combinatie-tips, kringloop- en moestuingelukjes, duurzaam leven en het genieten van kleine dingen. Tot gauw!

Liefs,
Lillian

Laat een reactie achter