• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Net als in de film

Zondag 18 april; het bleek een schot in de roos dat we die dag hadden gepland voor een uitgebreide foto- en filmshoot! Regenachtige weken ervoor én erna, maar op deze dag waren de weergoden ons goed gezind. 

Graag neem ik je in deze blog mee achter de schermen van deze gezellige dag. 

De dag begint op tijd

Om 8.30 uur was Nathalie al bij mij om haar spulletjes klaar te zetten, omdat we dit keer de modellen ook eens helemaal in de visagie wilden zetten. Nathalie (ook model bij ons) is kapster en visagiste van beroep, dus dat kwam goed uit. Ze had zichzelf al helemaal opgetut en vervolgens waren Claudia en Ingrid aan de beurt. 

De straten van Zutphen onveilig maken

Het was erg leuk om te zien hoe die meiden hiervan nóg meer gingen stralen dan ze altijd al doen. Nog een vleugje haarlak en als echte modellen gingen we samen de straten van Zutphen onveilig maken voor de eerste ronde opnamen.

1956 GMC 'Blue Chip'

Laat ik nou het geluk hebben een hele leuke vader te hebben met een fantastische oldtimer. Deze hebben we al eerder ingezet als 'accessoire' en voor deze shoot was hij zo lief om weer op te komen draven. Zo'n auto zorgt meteen voor een lekker sfeertje, dus de toon was gezet!

We trokken wel bekijks (als je goed kijkt zie je een aantal nieuwsgierige koppies door het poortje op de achtergrond gluren). Maar de dames trokken zich er niets van aan en namen als volleerde modellen de mooiste poses aan. ;)


Intussen was ook Marloes 'in de visagie' geweest, dus Ingrid en Claudia konden even op adem komen. Met Marloes en Nathalie doken we één van de mooiste hofjes van Zutphen in voor het tweede deel van de video-opnames.

"Wat een geluk dat we in deze mooie stad wonen"Het was weer een superleuke dag en het resultaat mag er zijn! De filmpjes kun je  allemaal bekijken op ons YouTube kanaal (er volgen er binnenkort nog meer).

Dank je wel Claudia, Ingrid, Nathalie en Marloes voor jullie enthousiasme en ook Cas van Rocket Boys voor de geweldige video's die je hebt gemaakt!

Liefs, 
Ellen

1 reactie

Wat een mooi groen truitje, rechts op de foto. Is deze nog te koop.

Anne

Laat een reactie achter