• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Op je paasbest of in joggingbroek?

Dat huispak of die joggingbroek lijken heel aanlokkelijk in deze gekke tijd. Maar of je er echt blij van wordt? In deze blog help ik je in een paar stappen op weg naar een ideale thuisblijfoutfit.

Thuisblijven

Je leest het overal in deze gekke tijd; begin je dag zoals je normaal ook doet, kleed je aan en tut jezelf een beetje op. De eerste week vond ik dat heel lastig. De scholen gingen dicht en in dezelfde week sloot ook de winkel waar ik werk haar deuren tot nader order. En dan zit je thuis. De eerste week was ik best wel uit mijn doen. De kinderen net zo. Maar het huiswerk druppelde binnen en we pakten een rooster op, zodat we wat meer ritme in onze dag kregen. Alleen dat optutten was nog een beetje een uitdaging. Ik pakte eigenlijk steevast een spijkerbroek en een shirt, gewoon voor het gemak. Gelukkig bleef mijn joggingbroek in de kast en lukte het me toch nog om in ieder geval een spijkerbroek te pakken.

Terwijl wij in het nieuwe ritme kwamen, begon de zon steeds meer te schijnen. De lente heeft nu echt zijn intrede gedaan. Ondanks dat de wereld even stil lijkt te staan, gaat moeder natuur gewoon door. En zo kwamen ook bij Love, Peace & Joy gewoon de nieuwe collecties binnen. Het zorgde bij mij meteen voor een lach op mijn gezicht. Het eerste wat ik dacht was, weg met die spijkerbroek en het saaie shirt. Ik wil kleur!

Comfort & kleur is wat ik nu zoek

Dus ik zocht een aantal kledingstukken uit, veel kleur, maar met in mijn gedachten wel het comfort waar ik naar verlang in deze tijd. Wat een feestje om de volgende dag een doos vol moois uit te mogen pakken!

 

Een vrolijk gevoel

Om eens wat anders te proberen koos ik voor wat gele items. Heel lang linkte ik de kleur geel aan Pasen. Net zoals ik de combinatie groen en rood altijd link aan Kerstmis. Geel heb ik dus al tijden niet als kleur in mijn kleding gezien. Terwijl het juist heel goed te combineren is met veel andere kleuren en meteen zorgt voor een vrolijk gevoel.

Een musthave in thuisblijfsituaties

De gele velours trui van Froy & Dind zit echt heerlijk en is wat mij betreft een musthave in deze thuisblijf- of thuiswerktijd. Hij is enorm zacht (en knalt lekker van het scherm in een videovergadering!). De groene culotte van Zilch kleurt er perfect bij en hij voelt bijna alsof je een mooie joggingbroek aan hebt. Bijna hè…

De gestreepte rok geeft mij meteen een zomers gevoel en de kleuren combineren heel goed met het gele shirt van Tranquillo, maar ook weer bij de sweater. Nu trek ik er een gymp bij aan en straks in de zomer slippers of een sandaaltje.

Combineren met prints

Werd je al blij van de gele trui hierboven, dan word je misschien ook wel heel blij van de zachte velours rok van IEZ (je ziet die op de allereerste foto bovenaan). De glitterband aan de bovenkant is een leuk accent. Het voordeel van een rok in één kleur is dat je er een veelvoud aan prints op kan combineren. Ik koos er één van Tranquillo, die nu heel leuk staat met een spijkerjack en in de zomer natuurlijk lekker zonder jasje.

Vrolijke outfit: goed gevoel!

Inmiddels ben ik helemaal opgevrolijkt en zijn mijn spijkerbroek en saaie shirts achter in de kast beland. Mijn rokjes en jurkjes draag ik nu weer volop en dat voelt meteen een stuk fijner. Met enige regelmaat combineer ik mijn nieuwe setjes met een paar fijne huissokken. Maar ach, niemand die het ziet!

Liefs,
Joyce

Laat een reactie achter