• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Op stap met het LPJ team

Wat is het toch een feestje om onderdeel te mogen zijn van het kleurrijke Love, Peace & Joy team. We kunnen regelmatig ons verhaal doen op het blog en vissen de krenten uit de pap op kledinggebied. En gaandeweg wordt het LPJ team steeds groter. Tijd om eens kennis te maken met elkaar, in het echt!

Ellen nodigde ons allemaal uit voor een gezellig dagje Zutphen. Marloes, Jolinda, Joyce, Merijntje, Lillian, ikzelf en het gloednieuwe teamlid Ingrid. We waren nog niet eerder allemaal bij elkaar geweest en sommige dames kende ik ook alleen nog maar van online. Wel gek om elkaar nu eens ‘live’ te zien. Maar gelukkig klikte het meteen en werd er volop gekletst. We dronken eerst een kopje koffie of thee bij Ellen thuis en toen gingen we op pad. Na een korte wandeltocht door de prachtige binnenstad van Zutphen, kwamen we uit bij het water voor een rondvaart in een fluisterbootje over de Berkel en de grachten.

Zutphen vanaf het water

Onze enthousiaste kapitein, de zogenaamde Fluisteraar, zorgde ervoor dat we ons niet hoefden te vervelen onderweg, want hij hield de tocht lekker interactief (de term die hijzelf gebruikte). De historische feitjes en quizvragen vlogen ons om de oren. Wie was ook alweer de moordenaar van Willem van Oranje? En wisten we nog hoe lang de tachtig jarige oorlog duurde (duh…)?

Soms moesten we even bukken voor een brug of gaan staan om een kunstwerk te zien. En ik als fotograaf werd er ruim van te voren op geattendeerd dat er wat fotogenieke kiekjes aankwamen. Handig! 😉 Het leverde regelmatig de slappe lach en nogal wat hilarische momenten op.

Fashion twins

Als blogger van Love, Peace & Joy loop je natuurlijk wel de kans dat je een fashion twin tegenkomt. De Danefae softshell jassen waren goed vertegenwoordigd. Joyce en Ingrid moesten natuurlijk een selfie maken met elkaar in hun matchende bolletjes jassen.

High-tea bij Safa

Toen we na deze enerverende boottocht weer aan wal kwamen, werden we verwelkomd door een heuse fanfare. Het was die zaterdag dweildag in én open monumenten dag en de stad was vol gezelligheid. Veel mensen in de straten, live muziek en gezellige kraampjes. Van de boot was het een kort stukje lopen naar Safa, een rawfood en vegan lunchroom. Een super knus plekje waar een vitrine gevuld met heerlijke taartjes en een grote wand vol potten theemelanges direct in het oog sprongen.

Even wachten nog

Toen de étagères met alle lekkernijen arriveerden, kwamen de echte bloggers bovendrijven. Gewapend met smartphones en camera’s duurde het zeker een kwartier voordat de eerste hap genomen kon worden. Al dat moois moest natuurlijk eerst op de foto gezet worden.

De rest van de middag was gevuld met goddelijk lekker eten, veel thee en goede gesprekken. Zo ontzettend leuk om elkaar eens goed te leren kennen. Een perfect dagje uit en voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gezelligheid lieve dames!

Liefs,
Ester

Laat een reactie achter