• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Snoepjes van outfits!

Dit jaar hielden we onze najaarsshoot bij de oude suikerwerkfabriek Senzora in Deventer. Een paar jaar terug werden hier nog de welbekende vruchtenhartjes (je weet wel met de teksten 'bel me' en 'zoen') gemaakt. Na ruim een eeuw deze vruchtenhartjes, maar ook pepermuntjes en hoestpastilles te hebben geproduceerd, kwam er een aantal jaren geleden een einde aan deze activiteiten en sindsdien staat het enorme pand leeg. Een perfecte locatie voor onze shoot!

We konden de zoete geur nog ruiken. Verder was het vooral verlaten, een klein beetje spookachtig zelfs en we moesten een beetje zoeken naar de meest schone plekken, maar de sfeer was perfect voor onze filmpjes en foto's!

Ingrid en Daniëlle gingen als eerste bij Nathalie in de visagie. Na een laagje prachtige make-up, een vleugje haarlak en zelfs nog een kleine knipbeurt van de pony van Daniëlle konden we aan de slag. 


Shooting time!

Nog even de veters strikken en daar gingen we! Ingrid begon met het showen van de eerste outfit. Zo leuk om die mooie meiden te zien stralen in die mooie setjes.

Prachtige raampartijen, oude trappen en 'lelijke' muren; dit is wel een feestje hoor om als fotograaf in te werken...

Daniëlle deed voor het eerst mee aan een film- & fotoshoot voor Love, Peace & Joy. Zonder ervaring ging ze er maar mooi staan. En wauw, wat fantastisch gedaan!

Marloes was als 'oude rot in het vak' ook weer van de partij. Ze hielp me ook met het samenstellen van de setjes waarbij haar stylingskills altijd goed van pas komen. Het leuke aan dit soort dagen is dat het erg leuk is om te zien hoe mooi de verschillende merken bij elkaar komen.

 

Lillian kwam er in de middag nog bij en nadat ook zij door Nathalie 'onder handen' was genomen showde ze ook nog enkele setjes. Het zonnetje liet zich zelfs nog een beetje zien op de verder regenachtige dag, dus we konden ook nog even naar buiten om wat plaatjes te schieten. 

Als je het leuk vindt om de filmpjes van die dag terug te zien, kijk dan even op ons YouTube-kanaal

Heb jij vragen over de outfits? Of wil je dat we met je meedenken over de juiste combinaties? Laat het ons gerust weten, dat vinden we erg leuk om te doen!

Liefs, Ellen

Laat een reactie achter