• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Wát een jaar!

Het komt zoals het komt… was mijn motto voor 2020. Toen ik dat schreef in mijn eindejaarsblog van vorig jaar had ik niet kunnen voorspellen dat dat een héél verstandig voornemen was.

Begon het nieuwe jaar nog rustig met leuke inkoopafspraken bij de bestaande merken en de nieuwe merken Ragwear en Chapati, vlak daarna stond de wereld op zijn kop door covid-19.

Ook hier was dat een gekke tijd, ondanks dat we natuurlijk een webwinkel zijn en daardoor gelukkig alles redelijk normaal door kon draaien. Met het oog op de nieuwe collecties die er in september en oktober aan zaten te komen, was een verhuizing onvermijdelijk. Maar durfde ik dat wel aan in deze tijd? Eerlijk is eerlijk, ik heb er best wat nachtjes van wakker gelegen. Misschien kwam het ook, omdat er nog niets voorbij was gekomen waarvan ik écht blij werd. Ik zag mezelf gewoon niet op mijn fietsje naar een ongezellig industrieterrein fietsen.

Als het moment daar is, dan voelt het vanzelf goed

Het nieuwe kantoor/magazijn van Love, Peace & Joy

Tot er in de zomer een kans kwam die ik niet kon laten schieten. Een heerlijke ruimte op nog geen 100 meter afstand van mijn huis. Net verbouwd en helemaal mijn stijl. De verf was nog amper droog! In augustus konden we al inrichten en begin september trokken we erin. Precies op het goede moment en zo zie je maar weer, als het moment daar is, dan voelt het vanzelf goed. Het komt dus echt zoals het komt... ;)

Teamuitbreiding

September en oktober waren drukker dan ooit met de nieuwe collecties en Ingrid, die al regelmatig over de vloer kwam als model voor foto’s en filmpjes, sprong bij met het online zetten van de nieuwe collecties. Maar al snel was daar het moment dat ik besloot dat er een vaste kracht bij moest komen voor een aantal basisuren. Sollicitatiegesprekken volgden en uiteindelijk koos ik daaruit Anne, die per 1 december voor 24 uur in de week het team is komen versterken. Anne gaat zich richten op de klantenservice, de bestellingen, retouren en nieuwe collecties en wordt daarbij ondersteund door Marieke, Ingrid en Marit. Zelf ga ik mij meer toeleggen op fotografie, film, social media en de inkoop. Een spannende stap voor Love, Peace & Joy, maar wel een superleuke!

Van boven naar beneden en van links naar rechts:
Ellen, Anne, Marieke, Ingrid, Paul en Marloes

En wat gaan we in het nieuwe jaar doen?

In oktober hadden we Jeroen op bezoek, de agent van een drietal prachtige duurzame schoenenmerken. Samen met Marloes zocht ik zo’n 15 paar schoenen uit die vanaf het voorjaar onze collectie gaan verrijken. Dus vanaf 2021 kun je écht van top tot teen bij Love, Peace & Joy terecht. Hoewel… misschien moeten we komend jaar óók nog voor ondergoed gaan? :-)

Het was de bedoeling dat afgelopen jaar de focus zou gaan liggen op ‘bewust shoppen’. Ofwel hoe kunnen we jou zo goed mogelijk van de juiste informatie te voorzien om, ook al is het online, toch een goede inschatting van het kledingstuk te maken voor je het koopt. Deels is dat gelukt; we maakten filmpjes bij bijna alle kledingstukken, gingen nóg actiever aan de slag met maattabellen en doorpassessies en namen onze omschrijvingen kritisch onder de loep. Door de drukte zijn nog niet álle plannen die ik daarbij in gedachten had tot uitvoering gekomen, maar dat blijft zeker staan voor het komende jaar. Met heel mijn hart hoop ik zelfs dat bewustzijn in deze tijd waarin we zitten, belangrijker wordt dan ooit en dat we daar als Love, Peace & Joy een goede bijdrage aan kunnen leveren. Daar gaan we in elk geval het voortouw in nemen en hard ons best voor doen.

Er komt een feestelijk jaar aan

En dan vergeet ik bijna iets belangrijks: Volgend jaar is ons jubileumjaar! Love, Peace & Joy bestaat dan alweer 10 jaar. Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren met allerlei feestelijke acties. Als je op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of hou onze Facebook- of Instagram pagina in de gaten. Ik heb er toch zo'n zin in!

Vanaf dit voorjaar vind je een bescheiden collectie schoenen bij Love, Peace & Joy!

Tóch weer een primeurtje

Hoewel het een hectisch jaar was, waarin we flink moesten schakelen en van allerlei andere dingen aan ons hoofd hadden, hebben we ook dit keer weer een primeurtje net voor het einde van het jaar. Eigenlijk is een primeurtje een understatement, want Paul had hier een flinke klus aan. Aan de buitenkant lijkt er straks niet veel veranderd, maar er is achter de schermen de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een nieuw webshopsysteem. Ergens de komende dagen zullen we deze lanceren.

Weer een stapje vooruit

In het gebruikersgemak voor jou als bezoeker gaat er zó veel verbeteren ten opzichte van het oude systeem; zo kun je straks veel beter filteren en zie je altijd in één oogopslag al in het overzicht of jouw maat nog beschikbaar is. Daarnaast is het nieuwe systeem vele malen sneller en hebben we verschillende nieuwe opties die we de komende tijd kunnen gaan uitrollen. Genoeg op de to-do-list voor het komende jaar dus. Via de nieuwsbrief en social media laat ik het je weten als het zo ver is!

Dank je wel aan iedereen die afgelopen jaar heeft meegeleefd, dank je wel voor alle lieve berichtjes, dank je wel voor de prachtige reviews die zijn geschreven (we gingen de mijlpaal van 1.000 over 🎉) en dank je wel voor alle prachtige bestellingen natuurlijk. Met liefde staan we het komende jaar weer voor je klaar. Blijf gezond, hou vol en wees lief voor elkaar.

Liefs,
Ellen

Laat een reactie achter