December winactie

Winactie december

*deze winactie is gesloten*

Vier weken lang elke week een winnaar!

Ben jij al een beetje in feeststemming? December is natuurlijk dé maand van de verlanglijstjes. En sinds kort is er in de shop ook de mogelijkheid om je eigen verlanglijstje te maken én hupsakee naar Sinterklaas of de Kerstman te mailen. Maar het allerleukste is, dat jij de komende maand elke week iets van je verlanglijstje kunt winnen.

Wat moet je daarvoor doen?
Zet minimaal 4 wensen op je verlanglijstje. Zodra je op een artikel klikt kun je het betreffende artikel toevoegen aan je verlanglijstje (vlak onder de ‘in winkelmand’ knop). Als je vervolgens naar je verlanglijstje gaat zie je de mogelijkheid deze te delen via Facebook of mail. In dit geval mail je je lijstje niet naar één van die beste mannen, maar naar mij, via verlanglijstje@lovepeacejoy.nl. En delen via Facebook is natuurlijk altijd een goed idee (bijvoorbeeld voor die onbekende gulle gever die meekijkt), maar dit heeft uiteraard geen invloed op je winkans.

Op 5, 12, 19 en 26 december loot ik een winnaar. De 1e week wint iemand de 1e wens op het verlanglijstje, de 2e week de 2e wens, en zo verder. Je maakt dus maar liefst 4 x kans.

Succes!

Let op: Je kunt met één verlanglijstje per persoon meedoen. Alle verlanglijstjes zijn de gehele periode ‘in de race’. Meerdere malen je verlanglijstje insturen heeft dus geen zin. Op deze winactie zijn de bepalingen uit artikel 12 van de algemene voorwaarden van toepassing.

Winnaars

De winnaar van 5 december is: Lisette.
Haar nummer één wens was Huisteil portemonnee ‘Chloe’.

De winnaar van 12 december is: Margreet Wesselink.
Haar nummer twee wens was IEZ vest ‘Terry’.

De winnaar van 19 december is: Marjon Post.
Haar nummer drie wens was Wow To Go jurk ‘Gilt’.

De winnaar van 26 december is: Fleur van Heijst.
Haar nummer vier wens was armband ‘Primrose’ roze.

Gefeliciteerd allemaal!

(De winnaars krijgen een mailtje om hun adresgegevens toe te sturen)