Happy thoughts

“Een pakje van jullie, daar krijg ik altijd een smile van! Correct en snel.”

Els

Eerste keer dat ik bij deze mooie winkel besteld heb en beslist niet de laatste keer. Zeer mooi verpakt met een leuke attentie :-D. En erg snel bezorgd. Jammer dat bij ons geen fietskoeriersdienst is. Het idee is super tof! Tot een volgende bestelling…

Monique

“Superfijne hulp bij vragen! Nogmaals bedankt.”

Judith

“Snelle verzending, mooi verpakt! Goede service en snelle communicatie, ik ben fan!”

Marijke

“Ik had al voorpret voordat ik het pakje in huis had. Heb zo’n zin in de lente! Het jurkje zojuist ontvangen…rits rats open… passen…whoopwhoop…Kom maar op met de zonnige dagen! Dank jullie voor jullie bijdrage en service!”

Loraine

“Vandaag een erg mooi pakketje ontvangen dat helemaal aan de verwachtingen voldoet. Wat leuk, jullie webwinkel ontdekt te hebben. Krijg er ook nog een magazine bij met weer nieuwe, frisse ideeën. Ben er erg blij mee!! Dank je wel.”

Elise

Het Lola Viola jurkje besteld en wat een snelle service, zowel via de post als via de mail!! Super blij mee!! En dan ook nog een goede tip bijgevoegd. Kwam precies op het goede moment 🙂 Dankjewel! Hartelijke groeten, Anneke

Anneke Bouius

“Vandaag het bestelde jurkje ontvangen, prachtig verpakt, daar word je blij van. Snelle levering en uitstekende service, dank jullie!”

Esther

“De maten zijn perfect, heel erg bedankt voor je goede advies en service. Kortom: super tevreden klant!”

Agnes

“Wat een feestje om jullie pakketje open te maken. Dankjewel😊”

Wia

Gisteren mijn jurkje ontvangen, superblij mee en zeer snel bezorgd!! Superleuk verpakt en een berichtje erbij. Ik word er zo blij van. Ik bestel altijd heel graag bij jullie! Super service, leuk verpakt en altijd vriendelijk!

Adriette bentum

“Ellen geeft je met haar webshop en persoonlijke benadering het gevoel dat je in een winkeltje om de hoek staat. Zalando eat your heart out. Ik kom terug!”

Anoniem

“Mooie spullen, snelle service!!”

Linda

Ik ben er zooo blij mee! Trek het niet meer uit. Het zit erg fijn. Nieuwe shop verslaving.

Diana

De Danafae jas zit als gegoten! Ben er super blij mee.

Liesbeth

Vandaag mijn nieuwe jurk Marilyn van Froy & Dind aan. Wat een heerlijke luchtige stof!

Laila

“Super leuke winkel met een geweldige service!!”

Jose

“Ik heb net mijn bestelling mogen ontvangen van een stoere, knappe fietskoerier 😉 ! Wat een mooi idee, dat het per fietskoerier bezorgd wordt… Het pakketje liet zich openen als een heus cadeau; leuk! Maar het belangrijkste: wat een gaaf jackje; veel dank!”

Esther

Schrijf een bericht