Inspiratie

Van retro-lifestyle trends en ‘feel good’ inspiratie
tot tips & tricks en kijkjes achter de schermen.

Hot or not? De comeback van het heuptasje
29 januari 2020, Joyce Valkenburg

Hot or not? De comeback van het heuptasje

Trends die zich herhalen. Dat is niks nieuws toch? Ze komen ineens en je ziet het dan overal. Soms zijn het dingen waar je destijds je wenkbrauwen van optrok. Zo vond ik een prachtig item bij Love, Peace & Joy waar ik vroeger alleen maar het praktische van inzag, maar vandaag de dag is het een accessoire waar ik ook heel blij van word: Het heuptasje!

Lees meer

27 december 2019, Ellen Das

Het zit er bijna op!

Wat waren de hoogtepunten van 2019? En wat gaat 2020 brengen? Je leest het in deze blog!

Lees meer

15 december 2019, Ellen Das

What to wear: Feestoutfits

Pailletten, glitters en goud… Pak jij helemaal uit tijdens de feestdagen of hoeft het voor jou niet zo 'over-the-top'? Ben je nog op zoek naar een passende feestoutfit, bekijk dan deze tips! Er is voor elke stijl wel iets.

Lees meer

24 november 2019, Ellen Das

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

In deze blog geef ik je wat inspiratie voor je verlanglijstje. Maar omdat geven altijd leuker is dan krijgen, zit er ook een feestelijke winactie aan vast. Lees dus snel verder en wie weet zie je dan binnenkort een mooi pakketje op je deurmat liggen!

Lees meer

19 november 2019, Merijntje Betzema

Hoe camoufleer je een buikje? 5 tips!

Ellen vroeg onlangs via social media naar onderwerpen die jullie graag terug zouden zien in blogs. Er kwam een vraag voorbij die met regelmaat ook op mijn pad komt. Je herkent hem vast: ‘Hoe camoufleer ik mijn buikje?’

Lees meer

10 november 2019, Ellen Das

Handgebreide slow fashion

Al bijna 30 jaar zijn Anna en Leon de trotse eigenaren van INTI Knitwear. Als jonge, avontuurlijke backpackers maakten ze tijdens hun eerste reis naar Zuid-Amerika kennis met de prachtige natuur, kleurrijke cultuur en gastvrije mensen. Het begin van iets moois…

Lees meer

31 oktober 2019, Merijntje Betzema

Wat trek je aan naar een uitvaart?

Het overlijden van een naaste is één van de heftigste momenten in je leven. Een onderwerp als kleding lijkt ineens zo futiel, maar kan toch een belangrijke rol spelen. Wat trek je aan? En waarom? Ik help je een stukje op weg bij het kiezen van geschikte kleding.

Lees meer

18 oktober 2019, Jolinda van Alfen

Trendkleur 2019: Overstag voor bruin?

Bruin is het nieuwe zwart. Tenminste, als je de trendwatchers mag geloven. Nu volg ik de trends niet op de voet, ik ben gewoon gek op leuke jurkjes en mooie kleding. Meestal is het lekker kleurrijk, maar dit seizoen laat ik mij verrassen...

Lees meer

10 oktober 2019, Ellen Das

Ontspannen zichtbaar worden

Zo leuk: We gaan de kleurrijke en uitgebreide collectie van Love, Peace & Joy combineren met de expertise van Merijntje Betzema, kledingcoach. Hoe we dat gaan doen, lees en zie je in dit praktijkvoorbeeld.

Lees meer

9 juli 2019, Lillian Kamping

Zwanger? Zo kleed je je duurzaam!

Het voelt een beetje gek om het zo in een blog te schrijven, maar inmiddels ben ik alweer 33 weken zwanger. Voor mij is dit mijn eerste zwangerschap, dus alles is nog nieuw. Zo ook het moment dat ik ineens niet meer in mijn eigen broek paste.

Lees meer

3 juli 2019, Ellen Das

Alles voor de foto!

In deze blog een interview met Heidi, die dol is op printjes en er haar hobby van heeft gemaakt de leukste alledaagse combinaties te vinden bij haar outfit en die te verzamelen op haar Instagramaccount.

Lees meer

18 juni 2019, Ellen Das

Een tas voor elke dag

Een tas die geschikt is voor dagelijks gebruik, dat is nooit een miskoop. Urban Hippies heeft er onlangs een aantal toegevoegd aan de collectie en die vind je natuurlijk ook bij Love, Peace & Joy.

Lees meer

14 juni 2019, Ellen Das

What to wear: Zomeroutfits

Wat draag jij het liefst op een warme dag? En dan bedoel ik niet een gewoon warme dag, maar zo één waarop de mussen echt van het dak vallen? Hier wat tips!

Lees meer