Inspiratie

Van retro-lifestyle trends en ‘feel good’ inspiratie
tot tips & tricks en kijkjes achter de schermen.

Gastblog: Jurkjesfan Suzan
16 mei 2019, Ellen Das

Gastblog: Jurkjesfan Suzan

Op een frisse vrijdagochtend heb ik een afspraak met Suzan. Een dame die al een tijdje opviel in mijn tijdlijn omdat ze op foto’s altijd in een vrolijk jurkje te zien is van één van mijn grootste merken. Ze kocht al een paar keer zo’n mooie jurk bij me en op mijn vraag of ze het leuk vond om eens in de schijnwerpers te staan, voelde ze zich helemaal vereerd. Lees hier haar gastblog!

Lees meer

9 mei 2019, Merijntje Betzema

Zo kies je de beste basics

Je ziet ze voorbij komen, je denkt er niet over na, waarschijnlijk heb ook jij er een aantal van in de kast liggen: basics! Wil je vrienden worden met jouw basics? Lees dan snel verder!

Lees meer

7 mei 2019, Ellen Das

Welk jurkje bij welk figuur?

Best een ingewikkelde vraag. Eigenlijk vind ik vooral dat je moet doen waar je je lekker in voelt. Om je toch wat richting te geven, zet ik de verschillende figuren voor je op een rij.

Lees meer

16 april 2019, Merijntje Betzema

Favoriet van Merijntje: De jumpsuit

In het voorjaar en in de zomer ben ik altijd weer reuze blij dat de jumpsuit uit de kast kan. Love, Peace & Joy heeft dit jaar ook een aantal modellen in de collectie. Zo leuk! Ik ga je laten zien wat je er allemaal mee kunt.

Lees meer

9 april 2019, Lillian Kamping

Een feestje in jaren ’60 stijl

Toen ik hoorde dat Ellen het merk Mademoiselle Yéyé ging toevoegen aan haar assortiment was ik meteen enthousiast! Ik ben altijd gecharmeerd van hun stijl, eigenwijze maar sterke prints en patroongebruik en knipoog naar de jaren ’60.

Lees meer

3 april 2019, Jolinda van Alfen

If you’ve got it, flaunt it!

Als je het hebt, moet je het laten zien. Zo simpel kan het zijn. En sinds een paar jaar heb ik het perfecte model jurkje gevonden om te laten zien wat ik heb.

Lees meer

26 maart 2019, Joyce Valkenburg

Favoriet van Joyce: De zomerbroek

In de serie 'Het favoriete kledingstuk van...' is blogger Joyce aan de beurt. Dol als zij sinds het einde van de vorige zomer is op wijde zomerbroeken, vertelt ze je er in deze blog alles over.

Lees meer

22 februari 2019, Ellen Das

Eén rok, vier combinaties

Heb jij dat ook wel eens; zie je een leuk kledingstuk, maar geen flauw idee hoe je dat nou kunt combineren? Daar gaan wij wat aan doen! In korte filmpjes gaan we je vanaf nu inspireren. Hier is de eerste.

Lees meer

2 februari 2019, Ellen Das

Een jassenshowtje

Mooie nieuwe collecties druppelen binnen, waaronder heerlijke jassen van Blutsgeschwister en Danefae, Ik laat ze je zien in deze blog inclusief mini-modeshowtje!

Lees meer

28 december 2018, Ellen Das

Dag oud, hallo nieuw!

Eind december al weer. Hét moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar en de nieuwe plannen die in het vooruitzicht liggen.

Lees meer

20 december 2018, Merijntje Betzema

Spice up met accentkleuren

Je kent het vast wel: je trekt een outfit aan en alles vormt een mooi geheel maar als je in de spiegel kijkt, heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. In deze blog lees je wat je dan zou kunnen missen en hoe je écht kunt laten zien wie jij bent!

Lees meer

15 december 2018, Marloes Kroeskop

Wollige kerstcadeaus

Je kunt mij denk ik wel een echte ‘woollover’ noemen! Ondanks dat ik, zoals jullie inmiddels wel weten, erg van de herfst en de winter houd ben ik een behoorlijke koukleum. Wol is voor mij dan ook dé uitkomst om de echte kou te trotseren.

Lees meer

21 november 2018, Lillian Kamping

Love the 80’s look!

Rolschaatsen, hoelahoeps, felle kleuren, neon en ultra strakke of juist hele wijde kleding. En haar, véél haar! Ik hou van de sportieve en stoere stijl van de jaren '80. Even terug naar deze kleurrijke jaren.

Lees meer