Inspiratie

Van retro-lifestyle trends en ‘feel good’ inspiratie
tot creatieve zelfmakers en kijkjes achter de schermen.

Op de thee bij IEZ
13 februari 2018

Op de thee bij IEZ

Op een mooie donderdag begin februari maak ik mijn inkooprondje Amsterdam. Iets na tweeën kom ik aan bij IEZ en word ik in de prachtige, zonnige showroom op IJburg ontvangen door Ineke en Anneke. Ze reageerden meteen enthousiast toen ik vroeg of ze het leuk zouden vinden een kijkje achter de schermen te geven. Dus met pen, papier en mijn camera in de aanslag schuif ik aan bij de tweelingzussen.

Lees meer
Achter de schermen

Twee blije meisjes in een enorme snoepwinkel

Blutsgeschwister, al heel wat jaren één van mijn favoriete merken. Zo leuk dat ik met Ellen mee mocht om de nieuwe najaarscollectie te gaan bekijken.

Lees meer
Achter de schermen

Een week achter de schermen

Ben je benieuwd hoe het is om een webshop te runnen en wil je wel eens weten wat ik in een week zoal doe? Lees mee in mijn 'dagboek' van een weekje achter de schermen.

Lees meer
Mode

Een softshelljas als tussenjas, onzin?

Een tussenjas vond ik altijd maar onzin. Tot ik overstag ging voor deze vrolijke softshelljas. Én ik ontdekte nog een hele handige bijkomstigheid aan deze "het-hele-jaar-rond-jas".

Lees meer
Achter de schermen

Maak kennis met: Merijntje!

Je identiteit komt volledig tot zijn recht als de kleuren die je draagt afgestemd zijn op wie jij bent. Merijntje is gediplomeerd kleuradviseur en vanaf nu deel van het bloggersteam. Maar eerst stelt ze zich voor.

Lees meer
Achter de schermen

Let’s make some new memories

Het is weer de tijd van het jaar om even stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd, maar vooral nieuwe plannen te maken voor het komende jaar. Een terug- en vooruitblik.

Lees meer
Mode

Trek je dàt aan met Kerst?

"Trek je dàt aan met Kerst?" Mijn oudste reageert geschokt als ik mijn nieuwste Tante Betsy aanwinst laat zien. "Nee mam, dat kan echt niet, met kerst hoor je zwart aan te doen of iets met glitters."

Lees meer
Shoppen

Shoppen in Zutphen

Soms wordt er gedacht dat ik ook een heuse 'stenen' winkel in Zutphen heb. Maar dat is dus niet zo. Dit bracht me wel op het idee een keer iets te schrijven over deze mooie stad. Wie gaat er mee shoppen?

Lees meer
Accessoires

Wat kun je schrijven over panty’s?

Een blog over panty's hoor ik je denken... Wat kun je schrijven over panty's? Dat blijkt nog best veel te zijn. Lees meer over de nieuwste aanwinst in de shop en de bevindingen van het testpanel.

Lees meer
Mode

Welk jurkje bij welk figuur?

Best een ingewikkelde vraag. Eigenlijk vind ik vooral dat je moet doen waar je je lekker in voelt. Om je toch wat richting te geven, zet ik de verschillende figuren voor je op een rij.

Lees meer
Mode

Voller figuur? Stralend de winter in!

Hoera het is nu echt najaar! De tijd van de mooie herfstkleuren en van vestjes en jasjes. Ideaal om mijn vakantiesouvenirs te verstoppen. Om er toch stralend uit te zien, heb ik zo mijn eigen trucjes. Lees je mee?

Lees meer
Mode

Trotseer kou en regen

Warme jassen maken, dat kun je wel aan de Denen overlaten. Niet zo gek dus, dat de jassen van Danefae momenteel zo immens populair zijn. Tijd om dit mooie Scandinavische merk in de schijnwerpers te zetten.

Lees meer
Mode

Herfstig vest

'Herfst, herfst wat heb je te koop? 100.000 bladeren op een hoop…' Zo fijn de herfst! Ik houd ervan. En niet alleen de natuur heeft veel moois 'te koop'. Ook van de nieuwe najaarscollecties word ik blij.

Lees meer