Inspiratie

Van retro-lifestyle trends en ‘feel good’ inspiratie
tot tips & tricks en kijkjes achter de schermen.

Zo vind je de perfecte lange jurk voor deze zomer
14 mei 2020, Jolinda van Alfen

Zo vind je de perfecte lange jurk voor deze zomer

Bij de eerste echte warme dag voelt het als een bevrijding. Geen dikke winterjas meer nodig, geen lange broek, maillot of panty. Blote armen en benen. Heerlijk! Toch? Word je net als ik iets minder blij van de aanblik van die bleke winterbenen; kies een lekkere lange zomerjurk. Ik laat je mijn persoonlijke favorieten zien!

Lees meer

30 april 2020, Merijntje Betzema

Met deze tips haal je meer uit je kledingkast

Het is voorjaar! Begint het bij jou ook al te kriebelen om het huis schoon te maken? En meteen die kledingkast mee te pakken? In deze blog geef ik je praktische tips om meer uit je kledingkast te halen.

Lees meer

10 april 2020, Joyce Valkenburg

Op je paasbest of in joggingbroek?

Dat huispak of die joggingbroek lijken heel aanlokkelijk in deze gekke tijd. Maar of je er echt blij van wordt? In deze blog help ik je in een paar stappen op weg naar een ideale thuisblijfoutfit.

Lees meer

2 april 2020, Merijntje Betzema

Voorjaarsmusthave: Het witte vestje

In de collectie van Love, Peace & Joy zijn dit seizoen veel witte vestjes te vinden. Wist je dat ze heel geschikt zijn om je garderobe een frisse look mee te geven? In deze blog duik ik in op de betekenis van wit en deel ik vijf tips om een wit vestje te combineren.

Lees meer

29 januari 2020, Joyce Valkenburg

Hot or not? Het heuptasje is terug!

Trends die zich herhalen. Dat is niks nieuws toch? Ze komen ineens en je ziet het dan overal. Zo is het ook met heuptasjes, vroeger vooral praktisch, vandaag de dag mogen ze vooral gezien worden.

Lees meer

27 december 2019, Ellen Das

Het zit er bijna op!

Wat waren de hoogtepunten van 2019? En wat gaat 2020 brengen? Je leest het in deze blog!

Lees meer

15 december 2019, Ellen Das

What to wear: Feestoutfits

Pailletten, glitters en goud… Pak jij helemaal uit tijdens de feestdagen of hoeft het voor jou niet zo 'over-the-top'? Ben je nog op zoek naar een passende feestoutfit, bekijk dan deze tips! Er is voor elke stijl wel iets.

Lees meer

24 november 2019, Ellen Das

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

In deze blog geef ik je wat inspiratie voor je verlanglijstje. Maar omdat geven altijd leuker is dan krijgen, zit er ook een feestelijke winactie aan vast. Lees dus snel verder en wie weet zie je dan binnenkort een mooi pakketje op je deurmat liggen!

Lees meer

19 november 2019, Merijntje Betzema

Hoe camoufleer je een buikje? 5 tips!

Ellen vroeg onlangs via social media naar onderwerpen die jullie graag terug zouden zien in blogs. Er kwam een vraag voorbij die met regelmaat ook op mijn pad komt. Je herkent hem vast: ‘Hoe camoufleer ik mijn buikje?’

Lees meer

10 november 2019, Ellen Das

Handgebreide slow fashion

Al bijna 30 jaar zijn Anna en Leon de trotse eigenaren van INTI Knitwear. Als jonge, avontuurlijke backpackers maakten ze tijdens hun eerste reis naar Zuid-Amerika kennis met de prachtige natuur, kleurrijke cultuur en gastvrije mensen. Het begin van iets moois…

Lees meer

31 oktober 2019, Merijntje Betzema

Wat trek je aan naar een uitvaart?

Het overlijden van een naaste is één van de heftigste momenten in je leven. Een onderwerp als kleding lijkt ineens zo futiel, maar kan toch een belangrijke rol spelen. Wat trek je aan? En waarom? Ik help je een stukje op weg bij het kiezen van geschikte kleding.

Lees meer

18 oktober 2019, Jolinda van Alfen

Trendkleur 2019: Overstag voor bruin?

Bruin is het nieuwe zwart. Tenminste, als je de trendwatchers mag geloven. Nu volg ik de trends niet op de voet, ik ben gewoon gek op leuke jurkjes en mooie kleding. Meestal is het lekker kleurrijk, maar dit seizoen laat ik mij verrassen...

Lees meer

10 oktober 2019, Ellen Das

Ontspannen zichtbaar worden

Zo leuk: We gaan de kleurrijke en uitgebreide collectie van Love, Peace & Joy combineren met de expertise van Merijntje Betzema, kledingcoach. Hoe we dat gaan doen, lees en zie je in dit praktijkvoorbeeld.

Lees meer