Inspiratie

Van retro-lifestyle trends en ‘feel good’ inspiratie
tot tips & tricks en kijkjes achter de schermen.

Snuffelen in de kledingkast van Ietje
17 mei 2018, Ester Verheijden

Snuffelen in de kledingkast van Ietje

We houden er stiekem denk ik allemaal wel van... lekker binnenkijken bij iemand anders thuis. En als er een blogger van Love, Peace & Joy komt binnen vallen, snuffelt die natuurlijk meteen ook even in de kledingkast. Ietje Rauh ontving mij gelukkig met open armen. Het resultaat? Een fijn gesprek over jurkjes, kleur en vintage.

Lees meer

15 mei 2018, Marloes Kroeskop

Bij Hotel Gaia schijnt altijd de zon! 

Zodra er nieuwe jurkjes en andere leuke dingen binnenkomen, laten we die het liefst direct aan jullie zien, geshowd door één van de 'LPJ-ers'. Dit keer schoten we een paar mooie plaatjes bij Hotel Gaia...

Lees meer

10 mei 2018, Merijntje Betzema

Voel je goed in diepe of lichte tinten

In deze blog neem ik je verder mee op kleurenreis. Vandaag staan diep en licht in de spotlight. Ellen en Marloes laten zien hoe je eruit ziet in diepe en lichte tinten en ik leg je uit wat ze betekenen.

Lees meer

8 mei 2018, Ellen Das

Love, Peace & Joy Creative Pop-up

Afgelopen weekend vond de eerste editie van de Love, Peace & Joy Creative Pop-up plaats. Wat een feestje was dat! Ik vind het gewoon jammer dat het alweer voorbij is, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees meer

2 mei 2018, Ellen Das

Nuts about dresses

Ken je Judith van het platform Hip & Hot? Zij zit altijd vol ideeën en zo ontstond ook een nieuw initiatief: Nuts about dresses. Daar wilde ik natuurlijk wel wat meer over weten…

Lees meer

24 april 2018, Jolinda van Alfen

5 tips voor slimme outfits op reis

Ken je dat gevoel? Een kledingkast boordevol kleren, maar geen idee wat je allemaal mee moet nemen op vakantie? Jolinda geeft je 5 tips om slim je koffer te pakken.

Lees meer

17 april 2018, Ellen Das

De maritieme look: Hip ahoy!

De lente is daar en zon, zee en strand lonken weer. Wat past daar beter bij dan een mooie maritieme look. Te klassiek hoor ik je denken? Niet op de Love, Peace & Joy manier!

Lees meer

27 maart 2018, Merijntje Betzema

De kunst van het mooiste kleurcontrast

In deze blog vertel ik jullie over de zuiverheid van kleur en over kleurcontrasten: ‘helder en gedempt’, ‘hoger en lager contrast’. Na het lezen kun je met een nieuwe blik het kledingrek induiken.

Lees meer

20 maart 2018, Ellen Das

Maak van elke dag een kleurrijk feestje

Wie er eenmaal mee besmet is, komt er niet zo snel meer vanaf; het Tante Betsy virus! De nieuwe collectie is weer een ware hit. Grote verspreider van het virus is Susan. Lees hier haar gastblog...

Lees meer

12 maart 2018, Jolinda van Alfen

Bloemetjes en bijtjes in de mode!

De leukste tijd van het jaar? Dat is voor mij ongetwijfeld het voorjaar. Niet vanwege de ontluikende natuur of de, als we mazzel hebben, voorjaarszon. Nee, ik word zo blij van mijn eerste nieuwe voorjaarsjurkje.

Lees meer

2 maart 2018, Ellen Das

De leukste dagen van het jaar

Het is inmiddels al haast een traditie, de fotoshoot samen met Studio Sanita. Ik vind dit misschien wel de leukste (werk)dagen van het jaar. Na zo'n fotoshoot kan het nieuwe seizoen echt beginnen...

Lees meer

20 februari 2018, Merijntje Betzema

De kracht van kleur op elke leeftijd

Herken je dit? Je lichaam, gezicht en haar veranderen. Misschien ontstaan er rondingen en karakteristieke lijnen. Help! Wat kun je doen om toch dat ‘jonge’ gevoel te behouden?

Lees meer

13 februari 2018, Ellen Das

Op de thee bij IEZ

Begin februari maak ik mijn inkooprondje Amsterdam. Iets na tweeën kom ik aan bij IEZ en word ik ontvangen door Ineke en Anneke. Met pen, papier en mijn camera in de aanslag schuif ik aan bij de tweelingzussen.

Lees meer