Inspiratie

Van retro-lifestyle trends en ‘feel good’ inspiratie
tot tips & tricks en kijkjes achter de schermen.

Handgebreide slow fashion
10 november 2019, Ellen Das

Handgebreide slow fashion

Al bijna 30 jaar zijn Anna Cales en Leon van den Broek de trotse eigenaren van INTI Knitwear. Als jonge, avontuurlijke backpackers maakten ze tijdens hun eerste reis naar Zuid-Amerika kennis met de prachtige natuur, kleurrijke cultuur en gastvrije mensen. Ze zijn er nooit meer helemaal weggegaan…

Lees meer

31 oktober 2019, Merijntje Betzema

Wat trek je aan naar een uitvaart?

Het overlijden van een naaste is één van de heftigste momenten in je leven. Een onderwerp als kleding lijkt ineens zo futiel, maar kan toch een belangrijke rol spelen. Wat trek je aan? En waarom? Ik help je een stukje op weg bij het kiezen van geschikte kleding.

Lees meer

18 oktober 2019, Jolinda van Alfen

Trendkleur 2019: Overstag voor bruin?

Bruin is het nieuwe zwart. Tenminste, als je de trendwatchers mag geloven. Nu volg ik de trends niet op de voet, ik ben gewoon gek op leuke jurkjes en mooie kleding. Meestal is het lekker kleurrijk, maar dit seizoen laat ik mij verrassen...

Lees meer

10 oktober 2019, Ellen Das

Ontspannen zichtbaar worden

Zo leuk: We gaan de kleurrijke en uitgebreide collectie van Love, Peace & Joy combineren met de expertise van Merijntje Betzema, kledingcoach. Hoe we dat gaan doen, lees en zie je in dit praktijkvoorbeeld.

Lees meer

9 juli 2019, Lillian Kamping

Zwanger? Zo kleed je je duurzaam!

Het voelt een beetje gek om het zo in een blog te schrijven, maar inmiddels ben ik alweer 33 weken zwanger. Voor mij is dit mijn eerste zwangerschap, dus alles is nog nieuw. Zo ook het moment dat ik ineens niet meer in mijn eigen broek paste.

Lees meer

3 juli 2019, Ellen Das

Alles voor de foto!

In deze blog een interview met Heidi, die dol is op printjes en er haar hobby van heeft gemaakt de leukste alledaagse combinaties te vinden bij haar outfit en die te verzamelen op haar Instagramaccount.

Lees meer

18 juni 2019, Ellen Das

Een tas voor elke dag

Een tas die geschikt is voor dagelijks gebruik, dat is nooit een miskoop. Urban Hippies heeft er onlangs een aantal toegevoegd aan de collectie en die vind je natuurlijk ook bij Love, Peace & Joy.

Lees meer

14 juni 2019, Ellen Das

What to wear: Zomeroutfits

Wat draag jij het liefst op een warme dag? En dan bedoel ik niet een gewoon warme dag, maar zo één waarop de mussen echt van het dak vallen? Hier wat tips!

Lees meer

6 juni 2019, Merijntje Betzema

Hotter than hot in een culotte

Had jij vroeger een broekrok? Ik wél! Heerlijk: de charme van een rok en de praktische kant van een broek. Deze zomer is ie helemaal terug! Onder een nieuwe naam: de culotte. Wat jij er mee kunt? Dat lees je hier!

Lees meer

29 mei 2019, Ellen Das

Rok & rol, leef je leven!

In deze gastblog lees je het verhaal van Anne, die zo’n 10 jaar geleden afhankelijk raakte van een rolstoel. Ik ontmoette haar afgelopen najaar en we praatten zo een beetje over hoe dat voor haar is en wat het met je doet voor wat betreft je kledingkeuze.

Lees meer

21 mei 2019, Marloes Kroeskop

Fotoshoot in oosterse en mediterraanse sferen

Het was eind maart, hoog tijd om de nieuwe voorjaarscollecties van Love, Peace & Joy met al die fijne kleuren en prints in beeld te brengen. Een terugblik op deze gezellige dag.

Lees meer

16 mei 2019, Ellen Das

Gastblog: Jurkjesfan Suzan

Suzan is een dame die al een tijdje opviel in mijn tijdlijn omdat ze op foto’s altijd in een vrolijk jurkje te zien is. In deze gastblog vertelt ze over het ontstaan van haar liefde voor jurkjes, haar favorieten van dit seizoen en nog veel meer.

Lees meer

9 mei 2019, Merijntje Betzema

Zo kies je de beste basics

Je ziet ze voorbij komen, je denkt er niet over na, waarschijnlijk heb ook jij er een aantal van in de kast liggen: basics! Wil je vrienden worden met jouw basics? Lees dan snel verder!

Lees meer