Inspiratie

Van retro-lifestyle trends en ‘feel good’ inspiratie
tot tips & tricks en kijkjes achter de schermen.

Van kanariepiet naar favoriete outfit
18 september 2018, Jolinda van Alfen

Van kanariepiet naar favoriete outfit

Het is de modekleur van 2018. En ik heb er al jaren een haat-liefde verhouding mee. De kleur geel. Dat is echt zo’n kleur waar je van houdt of je hebt er helemaal niks mee. In mijn geval ben ik er steeds meer van gaan houden. Geel is voor mij het nieuwe rood en ik laat je graag zien waarom!

Lees meer

14 september 2018, Ester Verheijden

Op stap met het Love, Peace & Joy team

Een zonnige zaterdag in september, een fluisterboot met een enthousiaste kapitein en een heerlijke high tea. Voeg er het team van Love, Peace & Joy aan toe en je hebt een dag vol geklets, gelach en vrolijkheid.

Lees meer

7 september 2018, Lillian Kamping

Indian summer: vier het met kleur!

Al een paar keer ging ik met Ellen op pad voor een fotoshoot. Pas geleden gingen we nog letterlijk de straat op voor het maken van foto’s én een heuse vlog. Hoe dat in zijn werk ging? Kijk maar gezellig mee!

Lees meer

2 september 2018, Ellen Das

Herfstperikelen: Wat moet ik aan?

September is echt zo’n overgangsmaand. De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar het is ook nog geen herfst. De ‘Wat moet ik aan vandaag?’ vraag wordt volgens mij nooit zo vaak gesteld als in de maand september. In deze blog wat tips...

Lees meer

23 augustus 2018, Ellen Das

Help, waar is mijn taille?

Niet iedereen is gezegend met een zandloperfiguurtje, maar het is voor iedere vrouw wel degelijk mogelijk deze vorm te benadrukken. In dit artikel een paar simpele trucjes, die in een vingerknip wat extra vrouwelijkheid aan je outfit geven.

Lees meer

9 augustus 2018, Lillian Kamping

Maak kennis met: Lillian

Je hebt Lillian misschien al eens voorbij zien komen op foto’s op de site of social media. En nu gaat ze ook voor ons bloggen! Zie hier haar eerste blog, waarin ze zich graag aan jullie voorstelt. Welkom in het team!

Lees meer

21 juli 2018, Merijntje Betzema

Een blik in de toekomst op de Modefabriek

Wat een ongelooflijk kleurrijke dag beleefden Ellen en ik zondag 8 juli op de Modefabriek. In deze blog geef ik je een impressie van deze mooie dag!

Lees meer

26 juni 2018, Merijntje Betzema

Eerste hulp bij SALE

Op dit moment komt de sale op gang bij verschillende winkels, online en offline. Als jij het moeilijk vindt om goed te slagen in de sale of miskopen wilt voorkomen, lees dan deze blog die jou gaat helpen bewust te shoppen tijdens de uitverkoop.

Lees meer

9 juni 2018, Marloes Kroeskop

Zin in een tuinfeestje?

Tuinfeestjes, ik ben er gek op! En bij zo'n hip feest, hoort een ‘tuinfeestproof-outfit’. Die mag er wat mij betreft lekker zomers en vrolijk uitzien. Ik zocht er een paar uit in de shop en laat ze zien in deze feestelijke blog mét de fijnste tips voor een heerlijk buitenfeest!

Lees meer

6 juni 2018, Joyce Valkenburg

Elke dag rokjesdag!

Wat boffen we toch enorm met het weer van de afgelopen weken. Zon, zon, zon en nog eens zon. Het meest fijne van dit zomerse weer vind ik dan ook het buiten zijn. Én dat de zomerse rokjes weer uit de kast kunnen. Nu is het weer elke dag rokjesdag!

Lees meer

3 juni 2018, Ester Verheijden

Zelf maken: Vlierbloesemsiroop

In de lente, van eind mei tot begin juli, staat de vlier in bloei, met heerlijk geurende witte of crèmekleurige bloemen. Kim deelt haar recept voor de lekkerste vlierbloesemsiroop.

Lees meer

31 mei 2018, Ellen Das

Bij tropische temperaturen horen tropische jurkjes

Regen, kou en hitte zorgen in Nederland voor veel gesprekstof. Voor wat betreft dat laatste konden we afgelopen week onze lol op. Wat een tropische temperaturen! Daar horen tropische jurkjes bij...

Lees meer

29 mei 2018, Ester Verheijden

In stijl de moestuin in

Het moestuinseizoen is weer in volle gang. Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn in de buitenlucht. Met als resultaat de meest kleurrijke groenten op je bord. Meestal heb ik mijn oude kloffie aan in de moestuin, maar voor deze blog maakte ik een uitzondering.

Lees meer