Bij Hotel Gaia schijnt altijd de zon! 

15 mei 2018 20 reacties Marloes Kroeskop

Zodra er nieuwe jurkjes en andere leuke dingen binnenkomen, laten we die het liefst direct aan jullie zien. Aangetrokken en wel door één van de 'LPJ-ers'. Op deze manier kun je nog beter bekijken of het misschien ook iets voor jou is. Dit keer kozen we als locatie voor Hotel Gaia in Diepenveen. We schoten er een paar mooie plaatjes...

Op één van de mooiste plekjes van Oost-Nederland ligt Hotel Gaia. Gevestigd in een prachtig landhuis, gelegen aan ‘t bosrijke landgoed Nieuw Rande. Ze beschikken over een heerlijke en gezonde keuken met gerechten uit verschillende windstreken. En de inrichting is zó gezellig met hun leuke, vintage, hippe en originele inrichting. Het restaurant kent verschillende ruimtes van groene kamer tot gouden kamer. Hier schijnt altijd de zon!

Fotoshoot bij Hotel Gaia

En dat kwam goed uit, want eigenlijk was het de bedoeling om buiten foto’s te maken. Niet alleen van de nieuw binnengekomen zomer-items van onder andere ATO Berlin, Wow To Go en Le Pep, maar ook voor de blog van Merijntje over welke kleding geschikt is voor diepe of juist lichte kleurtypes. Helaas waren de weergoden ons dit keer niet zo best gestemd. Bij 12 graden jurkjes showen met blote armen en benen is niet de meest ideale omstandigheid kan ik je vertellen.

Fotoshoot Hotel Gaia

De mooie aankleding paste perfect in ons plaatje

Maar het personeel van Hotel Gaia was zo vriendelijk dat we binnen ook een paar foto’s mochten maken. Met de mooie muurschilderingen, hoge plafonds en fijne hoekjes met vintage meubeltjes en accessoires uit verre landen en zichtbare mooie, bijzondere kringloopgelukjes, paste dit ook wel helemaal in de Love, Peace & Joy sfeer.

Lunch bij Hotel Gaia Diepenveen

Hard werken maakt hongerig, dus rond het middaguur hebben we heel fijn en lekker geluncht. Ellen heeft genoten van een broodje avocado en ik had een heerlijk broodje tonijn.

De perfecte plek om neer te strijken na een fijne boswandeling

Hotel Gaia is ook een perfecte plek om neer te strijken, na een fijne boswandeling. Dit doe ik regelmatig met mijn gezin op zondagmiddag. Vaak nemen we dan de Gaia tafel, bestaande uit allerlei verschillende hapjes die we samen kunnen delen. Op hun website kun je uitgebreid lezen wat ze nog meer te bieden hebben.

Fotoshoot Hotel Gaia

Oh, alle foto’s die wij maakten voor Love, Peace & Joy staan ook online in het nieuwe lookbook, samen met nog véél meer foto’s die afgelopen seizoen zijn gemaakt. Op deze manier kun je goed bekijken, hoe een bepaald jurkje of ander item staat.

Happy Day!

Liefs, Marloes

Woont samen met Johannes aan de rand van het centrum van Zutphen en is moeder van Florent (2004), Silvijn (2011) en Liselotte (2013). Marloes wordt blij van inspirerende mensen, kringloopgeluk en verse bloemen en heeft een passie voor stylen.