De leukste dagen van het jaar

2 maart 2018 30 reacties Ellen Das

Het is inmiddels al haast een traditie, de fotoshoot samen met Studio Sanita. Ik vind dit misschien wel de leukste (werk)dagen van het jaar. Naast gezellig is het voor mij altijd een fijn moment om in het echt te zien hoe de verschillende kledingstukken bij de verschillende figuren passen. Na zo'n fotoshoot kan het nieuwe seizoen echt beginnen...

Dit keer kroop ik zelf achter de camera. Ik vind fotograferen ontzettend leuk om te doen, maar in combinatie met stylen is dat best hard werken. Helemaal niet erg, maar wel een beetje spannend. Gelukkig had ik Jacqueline van Studio Sanita aan mijn zijde en met zulke fijne modellen, een toplocatie en een lekker zonnetje erbij kon het eigenlijk niet misgaan…

Fotoshoot SS18

Wat een geluk, een citroentjesgele muur! Alsof het was voorbestemd met de kleding van Blutsgeschwister

Een voorproefje op de zomer

Ik zit hier al een tijdje helemaal midden in de zomerjurkjes, luchtige tops en korte rokjes, maar toch voelt het best een beetje vreemd om bij -4 °C foto’s te maken van de zomercollectie. In de kassen van Hof van Twello waren we toch snel in de stemming en namen we letterlijk en figuurlijk alvast een voorproefje op de zomer.

Tropische sferen bij -4 °C

Het zonnetje scheen heerlijk en al gauw waanden we ons in tropische sferen. Alle laagjes kleding die ik -de ergste koukleum op aarde- die ochtend aan had gedaan konden al snel uit 😉 . Het lekkere zonnetje in combinatie met al het groen, zorgde voor fijne zomerse plaatjes. En daar was het ons tenslotte om te doen!

Fotoshoot SS18

Heb je die sandaaltjes gezien? Ze passen gewoon perfect bij de jurkjes van Le Pep. Toeval?

Hof van Twello

Ben jij nou net als ik niet zo van de kou, dan kan ik je echt aanraden Hof van Twello een keer te bezoeken. Het kascafé is vanaf 1 maart weer open. Ga dan op een dag dat het zonnetje een beetje schijnt en je bent direct uit je winterdip. Er is trouwens ook een geweldig blotevoetenpad, deze is vanaf 21 maart weer open (nu kun je het pad met laarzen lopen). Plezier gegarandeerd! En in de boerderijwinkel vind je verse groenten en fruit en tal van streekproducten. Echt de moeite waard!

Fotoshoot SS18

Jolinda & Lillian matchen perfect in een jurkje en shirtje (met vestje) van IEZ.

Meer zomerse plaatjes zul je de komende tijd vast via de diverse kanalen voorbij zien komen. En voor een extra kijkje achter de schermen kun je nog onderstaande filmpje bekijken. Altijd leuk om te horen wat je er van vindt.

Tot slot wil ik via deze weg Jacqueline, Nathalie, Jolinda, Ilona, Lillian en het team van Hof van Twello nog eens bedanken. Het was weer een waar feestje!

Liefs,
Ellen

 

Woont samen met Paul in het mooie centrum van Zutphen en is moeder van Merijn (2003) en Tije (2006). Ellen wordt blij van het voorjaar, fotograferen, ondernemen, wilde bloemen, retro printjes, vintage meubels & servies, oude stadjes.