Trek je dàt aan met Kerst?

7 december 2017 0 reacties Jolinda van Alfen

"Trek je dàt aan met Kerst?" Mijn oudste dochter reageert geschokt als ik haar mijn nieuwste Tante Betsy aanwinst laat zien. Ik vind de kleuren zo leuk kerstig en vertel dat er enthousiast bij. "Nee mam, dat kan echt niet hoor, met kerst hoor je zwart aan te doen, of iets met glitters." Nou, dat zullen we nog wel eens zien!

Ik weet niet hoe het met jullie gaat, maar ik vind het leuk om me met de feestdagen extra mooi aan te kleden. Lekker tutten en in volle glorie aan het kerstdiner. De laatste jaren kies ik dan, heel veilig, voor rood. In die kleur heb ik genoeg in de kast hangen voor meer dan twee kerstdagen.

Zin in iets anders

Dit jaar heb ik zin in iets anders. Nee, niet in zwart, dat vind ik zo saai. Het is wel lekker makkelijk en kleedt mooi af. Dat is dan weer handig als je net iets te veel van het kerstdiner geniet. En de graphic prints van Tante Betsy kun je wel weer mooi met knalrood combineren. Voor de kerstige look en feel. Hmm…

Who's That Girl trui groen

Misschien is zwart als basis toch zo gek nog niet. Ik surf maar weer eens naar Love, Peace & Joy. Mijn blik wordt naar de kleuren groen en aubergine getrokken. De najaarscollectie van Who’s That Girl heeft veel leuke items in die kleuren, ook niet gek!

Kerstig rood en groen met een twist

Zo zijn de groene en aubergine truien en vestjes heel fijn te combineren met verschillende rokjes en jurkjes. Een mooie panty erbij en je hebt een comfortabele en toch sjieke look. Groen vind ik echt een mooie kleur voor kerst. En aubergine is toch een soort van rood. Dan heb ik kerstig rood en groen, maar dan met een twist!

Kerstoutfit

Collega-blogger Marloes kan zo naar een kerstborrel.

Ik vind het ook wel zo handig als ik mijn kerstoutfit niet alleen met kerst aankan. Het is toch zonde om een mooi jurkje de rest van het jaar in de kast te laten hangen? Dus kies ik liever voor kleuren die ik nog veel vaker zal dragen.

Hetzelfde geldt voor het model. Persoonlijk heb ik niet zoveel met te blote jurkjes aan het kerstdiner. Dan zit ik daar, al klappertandend, niet zo charmant. Nee, ik draag graag een jurkje met lange mouwen en dan misschien ook nog een vestje erbij. Wat vinden jullie van de groen/aubergine combinatie? Of trek ik toch lekker eigenwijs mijn nieuwe Tante Betsy jurkje aan?

Fijne feestdagen!

Liefs,
Jolinda

 

Getrouwd met Herman en woont op de mooie Veluwe. Moeder van Katta (2005), Bent (2007) en Lina (2010). Jolinda wordt blij van mooie jurkjes en vrolijke kleuren, leuke steden met fijne winkeltjes, haar gezin, vrienden, lekker eten en de natuur.