Klaar voor het festivalseizoen!

1 juni 2017 0 reacties Jolinda van Alfen

Het mooie weer lijkt te blijven en ik heb alweer zin in een relaxed festival. Elk jaar probeer ik minimaal één festival mee te pakken. Liefst meer. Ik hou van languit liggen in het gras met op de achtergrond lekkere muziek. Of dat nou op Pinkpop, een klein lokaal muziekfestival of een foodtruck festival is. Maar wat trek ik aan en waar laat ik toch mijn sleutels, portemonnee en telefoon?

Het festivalseizoen is alweer in volle gang en daar doe ik graag aan mee. Als het weer een beetje meezit zonder jas. In mijn nieuwe Tante Betsy zomerjurkje. Slippers erbij en genieten maar. Af en toe een foto maken met mijn telefoon. Die ik stop in … tja niet in mijn jaszak dus!

Ook bij concerten zit ik vaak te klungelen met mijn spullen. Waar laat ik alles? Geen zin om een schoudertas mee te nemen, ik hou van stevige rockmuziek en en daarbij kan ik niet stilstaan. Heb jij wel eens lekker staan springen met een schoudertas? Dat dus. Ik kan natuurlijk een spijkerbroek aandoen en in de zakken het hoognodige proppen. Ziet er alleen alles behalve charmant uit.

Heuptasje

Het vrolijke merk Urban Hippies heeft de oplossing: een leuke heuptas. De zogenaamde HipPockets zijn er in twee formaten. Ik vind de wat grotere heuptas het handigst, daar past alles wat ik mee wil nemen in. Ik kan het tasje bevestigen met de handige strap, als ik een jurk draag of aan de lusjes van mijn spijkerbroek. Zelf vind ik het tasje het leukste staan bij mijn jurkjes, kijk maar!

Zelfs mijn kleine waterflesje past in het heuptasje

Jolinda festivalzomer heuptasje Urban Hippies

Hip met Huisteil

De heuptasjes vind ik vooral handig als ik naar een festival ga waar ik verwacht te dansen. Als ik iets meer spullen mee wil nemen, omdat ik bijvoorbeeld een paar uurtjes ga chillen op een foodfestival, kies ik vaak voor de tassen van Huisteil. Hip en toch ook praktisch.

Als ik een grotere tas mee wil nemen, dan kies ik voor Huisteil

Mijn favoriete foodfestival is Eten op rolletjes, echt een festival voor het hele gezin. En dan is het handig om iets meer mee te nemen dan alleen mijn pinpas en telefoon. Snoetenpoetsers bijvoorbeeld en misschien nog wat lekkers voor de kieskeurige eters in mijn gezin. En mijn make-up, die stop ik in een klein tasje van Skunkfunk, zo hoef ik niet mijn hele tas door te ploegen op zoek naar mijn lippenstift.

Jolinda festival Skunkfunk jurk en Huisteiltas

Welke jurk kies jij?

Wat ik zelf belangrijk vind van kleding die ik draag tijdens festivals is het comfort. Stoffen die soepel vallen en het liefste niet al te veel kreuken. Je zit immers ook wel eens in het gras en dan is het handig als je een beetje toonbaar blijft.

Draag een comfortabele jurk tijdens een festival

De jurk ‘Verane’ van Skunkfunk is mijn favoriet deze zomer en fijn voor festivals, want er zitten namelijk zakken in. Om bijvoorbeeld een paar muntjes in te stoppen. Maar ik moet zeggen, de prachtige vrouwelijke jurk ‘Jay’ van Wow To Go (Who’s That Girl) valt heerlijk soepel en draagt perfect voor een zomers festival.

Jolinda op een foodfestival in Who's That Girl jurk 'Jay'

Welk tasje of jurkje je ook kiest, het allerbelangrijkste is toch wel om lekker te genieten van deze festivalzomer! Enjoy!

Liefs,
Jolinda

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Getrouwd met Herman en woont op de mooie Veluwe. Moeder van Katta (2005), Bent (2007) en Lina (2010). Jolinda wordt blij van mooie jurkjes en vrolijke kleuren, leuke steden met fijne winkeltjes, haar gezin, vrienden, lekker eten en de natuur.