Let’s make some new memories

29 december 2017 18 reacties Ellen Das

Het is er weer de tijd van het jaar voor; even stil staan bij wat er allemaal is gebeurd, maar vooral nieuwe plannen maken voor het komende jaar. En het was me een roerig jaar, maar er komt ook veel leuks aan. Een terug- en vooruitblik.

Het was me het jaartje wel zeg, want wat is er veel gebeurd! Het was vooral een jaar van schakelen. Van de samenwerking met Ester en het runnen van meerdere shops naar weer alleen verder met één shop. Dat hoort natuurlijk bij ondernemen, maar laten we wel wezen; je gaat geen samenwerking aan om er vervolgens na anderhalf jaar een punt achter te zetten. Inmiddels hebben we allebei onze draai weer gevonden en kunnen we met een goed gevoel terugkijken op een leuke tijd samen.

Het was ook een jaar van fijne nieuwe samenwerkingen waaronder met de Fietskoeriers. Daarmee gaat het verzenden nóg sneller (voor 10.00 uur besteld, vanavond in huis), maar je kunt (als het formaat van het pakketje dat toelaat) ook juist kiezen voor een goedkopere verzendoptie per brievenbuspost.

Hoogtepunten van het jaar

Voor het eerst organiseerde ik tot tweemaal toe een fotoshoot samen met Studio Sanita. Voor mij toch wel de hoogtepunten van het jaar. Iets wat we er dan ook zeker in houden; de plannen voor het nieuwe jaar worden alweer gesmeed!

Overzicht 2017

Het Love, Peace & Joy gevoel

Als we dan toch vooruitblikken, wil ik hem opnieuw even aanhalen, want het is voor mij waar uiteindelijk alles om draait: het ‘Love, Peace & Joy gevoel’. Dat gevoel komt eigenlijk terug in alle facetten van de shop. Van een verantwoord productieproces van de artikelen en de duurzame bezorging tot het persoonlijke contact met jou en het streven naar een bovengemiddelde service. Liefst nét dat beetje extra. Het blijft prioriteit één in het nieuwe jaar.

Nieuwe merken

Terug van weggeweest het komende seizoen zijn Froy & Dind en Bakery Ladies. En heel erg blij ben ik met de komst van de merken Blutsgeschwister en Le Pep vanaf dit voorjaar.

Een ‘volwassen’ palet kleurrijke stijlen

Samen met de bestaande merken denk ik dat er straks een mooi ‘volwassen’ palet aan kleurrijke stijlen wordt aangeboden. Graag zou ik ze verder uitbreiden met nog een aantal mooie accessoires. Panty’s en tasjes kwamen er afgelopen jaar al bij en in 2018 wil ik toe naar een nóg vollediger assortiment, waarmee je nieuwe outfit in één klap compleet is. Intussen sta ik al weer te popelen om de nieuwe collecties online te kunnen gaan zetten, want wat zijn ze weer gaaf!

Blutsgeschwister

Een nieuwe blogger

Heel binnenkort zal zich ook een nieuwe blogger voorstellen. Iemand die alles weet van kleurtypes, stijlen en combinaties. Zodat jij nóg beter weet wat bij jou past en bij wie je wilt zijn. Wat mij betreft een hele fijne aanvulling in het enthousiaste team bloggers. Hierover snel meer.

Het jaar van de focus

Voor mij persoonlijk wordt 2018 het jaar van de verdere focus. Ik pak altijd graag van alles aan en zit boordevol ideeën, maar in het nieuwe jaar wil ik echt mijn pijlen volledig op Love, Peace & Joy richten. Ook voor het komende jaar bruis ik al weer van de ideeën, met van alles waar ik jou blij mee hoop te maken. Wil je niets missen in 2018? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, ben je altijd als eerste op de hoogte 😉 .

Wat vind jij?

Genoeg over wat ik denk en van plan ben. Daarom stel ik ook dit jaar graag weer de vraag: Wat vind jij? Op welke vlakken kan ik jouw shopervaring verbeteren, wat zou jij graag terug willen zien in de blogs, aan merken of type artikelen of welke punten moet ik juist absoluut niet veranderen? Ik ben erg blij met alle feedback en neem alle input serieus in overweging. Laat het horen!

Tot slot hoop ik je regelmatig terug te zien in de shop of lees gezellig mee met alle blogartikelen voor de nodige inspiratie. Ik wens je een fijne jaarwisseling en op naar een mooi 2018!

Liefs,
Ellen

Woont samen met Paul in het mooie centrum van Zutphen en is moeder van Merijn (2003) en Tije (2006). Ellen wordt blij van het voorjaar, fotograferen, ondernemen, wilde bloemen, retro printjes, vintage meubels & servies, oude stadjes.