Lovely sweets, drinks and unicorns!

30 september 2017 0 reacties Ellen Das

Afgelopen week gingen stylistes Annemarie en Elma op missie in Groningen, met twee van die geweldige bomberjacks onder de arm. Die missie was om een paar leuke foto's te maken voor hun beider blogs. Het resultaat is om erg vrolijk van te worden en de foto's zijn té leuk om niet ook hier met jullie te delen. Kijk je mee?

Dat je zo blij kunt worden van een bomberjackje, dat snap ik helemaal. Maar Annemarie (keeponstyling.com) kon niet echt kiezen of ze nu de groene met zwanen of de roze met unicorns moest nemen. Dus stuurde ik ze allebei naar haar toe. De groene bleek perfect bij haar ogen te passen en dan zit je natuurlijk altijd goed. Dus die koos ze voor zichzelf. Enthousiast als ze toch was over de roze bedacht ze ineens dat ze die helemaal bij fashionblogger Elma (thestyledoctor.nl) vond passen. En samen vatten ze spontaan het idee op om er foto’s van elkaar van te maken. Hoe waanzinnig leuk is dat!

ATO Berlin bomberjack 'Zwanen' groen

Unicorn macarons, cupcakes en drankjes

De dames hebben het geluk in Groningen te wonen en dus was The Little Lovely Living winkel natuurlijk de beste setting voor het showen van de leuke jasjes. Vooral als je helemaal weg bent van de ‘unicorn-hype’ zul je wegzwijmelen bij dit fijne adresje, waar unicorn macarons, unicorn cupcakes en unicorn drankjes met héél veel slagroom en zoetigheid aan de orde van de dag zijn. Daar móet je toch een keer naar toe als je dat allemaal zo ziet? Té zoet gewoon!

ATO Berlin bomberjack 'Unicorns' roze

Het enthousiasme van Annemarie en Elma spat er vanaf en werkt ook nog eens aanstekelijk. Ik liep de hele dag te stuiteren door het huis na het zien van de foto’s. Wat is het toch fijn om jullie helemaal blij te zien worden van de fijne spulletjes uit de shop!

Nog even over de jasjes…

Sommige maten zijn inmiddels uitverkocht. Hoogstwaarschijnlijk worden ze nog een keer bijgemaakt, maar dat kan wel november worden voor ze weer bij te bestellen zijn. Heb je er één op het oog en is die er niet meer in jouw maat? Stuur me dan gerust een berichtje, dan probeer ik die voor je op de kop te tikken (maar het kan dus nog wel even duren voor je hem in huis hebt). Intussen geniet ik verder van iedereen die zich al gelukkig mag prijzen met zo’n mooi jasje en blijf vooral jullie mooie foto’s posten.

Win een cadeaubon met jouw foto

Sinds kort ben ik gestart met een winactie. Als jij ook een leuke foto deelt, dan kun je daarmee een cadeaubon ter waarde van € 25,00 winnen. Dat is toch mooi meegenomen voor een volgende keer? Zorg wel even dat ik je foto op kan merken, door @lovepeacejoy.nl te taggen en de #lovepeacejoyfans te gebruiken, anders weet ik natuurlijk niet dat je meedoet! Aan het begin van elke nieuwe maand wordt de leukste inzending beloond.

Liefs,
Ellen

Woont samen met Paul in het mooie centrum van Zutphen en is moeder van Merijn (2003) en Tije (2006). Ellen wordt blij van het voorjaar, fotograferen, ondernemen, wilde bloemen, retro printjes, vintage meubels & servies, oude stadjes.