Maak kennis met: Jolinda!

21 februari 2017 1 reactie Jolinda van Alfen

Wat een match: Jolinda is kleurrijk en een groot fan van onze merken. En het leuke is, ze gaat vanaf nu voor Love, Peace & Joy bloggen! Over fashion, verrassende combinaties en hoe je een outfit helemaal af kunt maken met de leukste accessoires. Wat zijn we blij met deze vrolijke aanvulling in ons team! Vandaag stelt Jolinda zich aan jullie voor…

‘Hoeveel jurkjes heb jij eigenlijk?’ Een vriendin stelde mij deze lastig te beantwoorden vraag. ‘Geen idee. Meer dan twintig. Denk ik. Of dertig?’ Rekenen is nooit mijn sterkste kant geweest. Taal wel. Dus waarom niet schrijven over mijn favoriete jurkjes? Of over de hopeloze zoektocht naar een fijne jeans om dan toch weer uit te komen bij een kleurrijk rokje. Op mijn eigen blog missforty.nl schrijf ik graag over mode, beauty en lifestyle. Eigenlijk over van alles wat mij boeit. Dingen waar ik blij van word. Of juist niet, dan schrijf ik een persoonlijke column.

Jolinda - fashionblogger

Schrijven is net als ademhalen

Dat is nu eenmaal wat in mij zit en eruit moet. Verhalen vertellen. Schrijven. Er gaat geen dag voorbij zonder een stukje te tikken. ‘Mam, zit je nu alweer op je Macbook?’ Mijn drie kinderen trekken mij met regelmaat achter mijn beeldscherm vandaan. Ze hebben gelijk, genieten van een spelletje samen of heerlijk erop uit gaan in de natuur is net zo belangrijk. Kan ik daar dan weer mooie verhalen over schrijven. Ik blog voor kidseropuit.nl. En nu mag ik ook aan de slag voor Love, Peace & Joy. Waar ik vooral over fashion zal schrijven. Kleurrijke mode. De rode draad in mijn leven.

Kleur maakt alles mooier

Als puber droeg ik vooral zwarte kleding. Als student ook. Ik dacht dat ik er slanker door leek. Grappig, nu zou ik dat afslankende effect harder nodig hebben, na drie kinderen is mijn lijf voller dan ooit. Maar ik voel me zoveel beter in kleurrijke mode dan in saai zwart. Kleur maakt alles mooier. Mijn huis, de natuur, mijn nagels, alles is vrolijker met een kleurtje. Ikzelf ook. Het liefst draag ik ook nog eens jurkjes die net even anders zijn. Een tikje retro. Een vleugje vintage. Of juist een sportief jurkje met mijn All Stars erbij. Ik heb zo mijn favoriete kledingmerken ontdekt de afgelopen jaren. Op Love, Peace & Joy vind ik die, op een uitzondering na, allemaal terug.

Jolinda - fashionblogger

Vandaag is rood en morgen ook

Ik heb iets met rood. Gelukkig ben ik niet de enige. Vooral in de wintercollecties kom ik bij mijn favoriete merken altijd wel mooie rode items tegen. En voor de zomer ben ik gek op roze. Liefst lekker fel. Wist je dat rood en roze ook heel leuk samen kunnen gaan? Maar ook andere verrassende combinaties kan ik waarderen. Ik heb de mazzel dat ik met mijn donkere haar (een beetje van mezelf en een beetje uit een potje) alle kleuren van de regenboog kan dragen. Neem een kijkje in mijn kledingkast en je vraagt je af waar de pot met goud staat.

Blij van kleur

Voor Love, Peace & Joy hoop ik inspirerende blogs te schrijven over fashion. Verrassende combinaties te maken en te laten zien hoe je een outfit helemaal af kunt maken met de leukste accessoires. Ik wil jou, de lezer, inspireren om ook meer kleur aan je kledingkast toe te voegen. Laat meer kleur in je leven toe, je wordt er zo blij van!

Liefs,
Jolinda

Getrouwd met Herman en woont op de mooie Veluwe. Moeder van Katta (2005), Bent (2007) en Lina (2010). Jolinda wordt blij van mooie jurkjes en vrolijke kleuren, leuke steden met fijne winkeltjes, haar gezin, vrienden, lekker eten en de natuur.