Maak kennis met: Joyce!

7 maart 2017 3 reacties Joyce Valkenburg

Wat zullen er veel prachtige artikelen ontstaan de komende tijd, want we hebben nóg een blogger die ons team gaat versterken: Joyce! Een creatief bezig bijtje en dol op kleur en retro. Joyce gaat jullie inspireren op het gebied van leuke diy-projecten en interieur. Maar eerst stelt ze zich aan jullie voor…

Creatief bezig zijn en kleur, dat zijn toch wel mijn eerste levensbehoeften. Ok, eerlijk is eerlijk, eten hoort daar ook bij. Niet omdat het moet (oh jawel!), niet omdat het kan, maar vooral omdat het lekker is. Nu is creatief bezig zijn natuurlijk een ruim begrip, maar ik gebruik het dan ook in de volledige breedte. Haken, origami vogels vouwen, met krijtstift mijn ramen versieren, fotograferen, bakken, koken etc. Met steeds terugkerend de kleuren. Veel kleuren!

Retro met grapjes

Ik word daarom ook ontzettend blij van Love, Peace & Joy. Veel kleur, creatief en een tikkie retro. Retro vind je in mijn huis dan ook zeker terug. Het oude servies van mijn oma staat in het theekastje van de oma van de man des huizes. Maar ook een macramé plantenhanger, voor mijn groeiende Urban Jungle, ontbreekt niet in mijn interieur. Hoe retro wil je het hebben? Heerlijk om de jaren ‘70 terug te brengen in huis!

Oud en nieuw gaan perfect samen

Iets nieuws met oud gecombineerd in huis vind ik leuk en past vaak perfect bij elkaar. Ik houd van grapjes in mijn interieur. Zoals een neon oranje cactus op dat theekastje van oma of een kabouter die steeds weer een ander plekje krijgt in huis.

Joyce - creatief- en interieurblogger

Mooie dingen moet je delen!

Schrijven vind ik heerlijk, al vanaf de basisschool. Op onze zolder liggen nog tig opstellen en een aantal boeken waar het begin al voor geschreven is. Nou ja, de eerste zin, dat is een begin toch? Bloggen is een mooie manier om hiermee verder te gaan. Verwacht geen hele boeken of opstellen (ik hoorde die zucht van opluchting wel), maar vooral schrijven over dingen die ik mooi vind, me inspireren en bezig houden. Zoals ik op mijn eigen blog, www.zjojes.wordpress.com, al eens schreef: Mooie dingen moet je delen!

Eerder blogde ik vooral over mijn 3 kinderen Avon (11), Elin (7) en Fender (5). Maar toen zij de luiers en de peuterspeelzaal waren ontgroeid, kreeg ik meer tijd om mijn Pinterest borden eens goed na te lopen en ook echt eens uit te voeren wat ik tijdens al die babyvoedingsuren -nieuw scrabblewoord- had verzameld. Vervolgens kreeg ik van de man een fotografiecursus cadeau en kon ik alles gaan delen!

Joyce - creatief- en interieurblogger

Veel zin in deze nieuwe uitdaging

Voor Love, Peace & Joy ga ik inspiratieblogs schrijven, interviews doen en veel interieurfoto’s maken met de mooie producten die deze leuke webshop in haar bezit heeft. Ik vind het ontzettend leuk om voor Ester en Ellen aan de slag te gaan en heb er dan ook enorm veel zin in!

Liefs,
Joyce

Woont samen met Tiago in Veenendaal en is moeder van Avon (2005), Elin (2009) en Fender (2011). Joyce wordt blij van kleur, haken, kringloopgeluk, Denemarken, kookboeken en bloemen.