Maak kennis met: Kim!

18 april 2017 0 reacties Kim Buining

Bewust leven is iets wat we bij Love, Peace & Joy belangrijk vinden. Enorm blij zijn we met een blogger én vlogger die ons team op dat gebied gaat versterken: Kim! Een stijlvolle dame die kan genieten van kringloop winkelen en vintage vondsten feilloos combineert met haar garderobe. Kim gaat jullie inspireren met de mooiste combinaties en leert ons hoe we met weinig kledingstukken toch veel kunnen variëren. Maar eerst stelt ze zich aan jullie voor…

Als kind begon het met de Oranjemarkten tijdens Koninginnedag. Wat kon ik ervan genieten als ik voor een gulden een paar leuke dingen had weten te scoren! Tot op de dag van vandaag geniet ik van kringloop winkelen. Door de jaren heen heb ik een aantal mooie vondsten gedaan. Van een vintage beautycase tot aan retro stoelen voor op kantoor. In mijn interieur én kledingkast vind je de nodige pareltjes terug. Het is dan geen wonder dat ik drie jaar geleden begon met een blog met handige vintage shop adressen.

Mooie kringloopvondsten voor interieur en kledingkast

Kim Buining

Bewust leven

Inmiddels heb ik dankzij mijn blog een aantal andere passies ontdekt. Zo ontdekte ik dat bewuster leven mij enorm veel rust geeft. Na het minimaliseren van mijn bezittingen, ben ik kleiner gaan wonen. Omdat mijn woonlasten zo laag zijn heb ik weinig nodig om mijn vaste lasten te betalen.

Met een kleine garderobe is enorm veel mogelijk

Bij bewuster leven hoort bij mij ook minder werken. Het klinkt wellicht gek maar juist door het starten van mijn eigen bedrijf heb ik veel meer vrije tijd gekregen. Mijn werk is mijn grootste passie. Ik vind het heerlijk om anderen te leren hoe ze bloggen kunnen inzetten voor hun bedrijf. Uiteraard kon ik het niet laten om door te blijven bloggen en blog en vlog ik tegenwoordig in het Engels onder mijn eigen naam.

Kim laat zien dat er ook met een kleine garderobe enorm veel mogelijk is.

Wat kun je verwachten?

Bloggen en vloggen is zo enorm leuk om te doen! Ik vind het dan ook een hele eer dat ik voor Love, Peace & Joy mijn inspiratie mag gaan delen. Ik ben gek op vintage, maar ook een enorme fan van bijvoorbeeld de kleding van Wow To Go en de retro stofjes van Huisteil. De komende tijd kan je van mijn hand artikelen, maar ook video’s verwachten waarin ik je laat zien hoe ik vintage en nieuw combineer. Want zelfs met een kleine garderobe is er enorm veel mogelijk. Let’s create our own capsule wardrobe!

Liefs,
Kim

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Draagt bewust alleen nog maar duurzame mode, onderneemt, coacht en schrijft haar blogs vanuit haar mini appartement in hartje Groningen.