Maak kennis met: Liseth!

25 april 2016 0 reacties Liseth Blitz

Zo leuk dat we weer een nieuwe blogger in ons team mogen verwelkomen: Liseth Blitz is een creatieve alleskunner met een kleurrijk leven. We vinden het helemaal fantastisch dat Liseth ons team komt versterken. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor…

Wie mij goed kent weet dat ik gék ben op kleur. Door mijn hele huis heen kom je kleur tegen. Daarnaast maak ik graag zelf van alles voor in huis, van kussens tot kapstokjes in de kinderkamer. Overal tover ik de meest mooie spulletjes vandaan, uit leuke (online) shops, maar ik struin ook graag over een brocante markt tijdens een kampeervakantie in Frankrijk.

Altijd bezig zijn met mooie dingen creëren

Van jongs af aan ben ik al bezig met tekenen en knutselen. Uiteindelijk heb ik ook een creatieve opleiding gedaan en kan nu dus zeggen dat mijn hobby echt mijn werk is geworden. Want in 2012 ben ik fulltime in mijn eigen bedrijf Blitz Ontwerpt gaan werken en oh wat geniet ik daarvan! Door altijd bezig te zijn met mooie dingen creëren, grafisch ontwerpen en illustreren, kan ik andere mensen blij maken. Dat is toch echt wel mijn zakelijke droom. Afgelopen maand is mijn vernieuwde website online gegaan, met mijn portfolio én een online shop. En dan nu dit nieuwe avontuur, als blogger voor het Inspiratie Magazine van Love, Peace & Joy. Allemaal enorm leuke ontwikkelingen!

Maak kennis met blogger Liseth

Creativiteit met de paplepel ingegoten

Bij ons zoontje Thijm is de creativiteit er met de paplepel ingegoten. Dat kan ook niet uitblijven met zo’n mama. Hij is gek op verven, kleuren en knutselen. En ja, ik besef mij dat ik er wel geluk mee heb, dat hij het ook echt leuk vindt. We tekenen hier vaak op de ramen (met speciale raamstiften en krijt), waarvan visite positief verbaasd opkijkt en vervolgens zelf ook de raamstiften pakt en mee kleurt. Ook buiten spelen is hier favoriet en we gaan graag naar de dierentuin. Zoonlief is gék op dieren en kent meer soorten uit zijn hoofd dan ik. Je vindt ons daarom regelmatig in de Rotterdamse dierentuin Blijdorp.

Love my family life!

Kleur speelt bij mij ook een grote rol in de keuken en dan heb ik het niet alleen over mijn servies-verslaving. Op de borden mag het er ook vaak kleurrijk uit zien. Ik heb mijn eigen keukenprins in huis, wat een luxe! Wij koken graag in geuren en kleuren… om vervolgens gezellig met elkaar en vrienden of familie te dineren aan de grote keukentafel. Toetjes maken en lekkere dingen bakken is dan weer helemaal mijn afdeling. Onze kleine man is ook veel in de keuken aan het ‘werk’.

DIY projecten, free printables en creatieve middagen met je kids

In de toekomstige blogs voor Love, Peace & Joy ga ik mijn creatieve tips met je delen. Hoe maak je leuke accessoires voor in huis, kleed je een kinderfeestje aan of maak je een tekening op je raam? Kortom, tips voor DIY projecten, creatieve middagen met je kids en ik trakteer je ook op free printables. Ik kijk er al naar uit!

Liefs,
Liseth

Woont samen met Peter en is moeder van Thijm (2012) en Juul (2016). Liseth is gek op kleur, patronen, tekenen, illustreren, schilderen, naaien, koken, tafelen, kamperen en natuurlijk gezellige dingen doen met haar zoons en man. Met als favoriet, lekker de buitenlucht in en dieren kijken in de dierentuin.