Maak kennis met: Marloes!

13 mei 2016 6 reacties Marloes Kroeskop

Misschien heb je een paar weken geleden al de binnenkijker gezien die interieurstyliste Marloes Kroeskop ons gaf in het kamertje van haar zoon Silvijn. We hebben een fantastisch nieuwtje, want Marloes gaat vanaf nu maandelijks voor ons bloggen. Wat zijn we blij met deze geweldige aanvulling in ons team! Vandaag stelt Marloes zich aan jullie voor…

Eén van mijn passies is stylen en ontwerpen en dan in de breedste zin van het woord. Dit kan gaan om een heel interieur dat ge(re)styled moet worden tot het stylen van een gezellige ontbijttafel. Mijn uitdaging hierin is dat het eindresultaat mooi en origineel is. Ik houd van kleine gekke en een tikkeltje verrassende items in een interieur, liefst met een knipoog naar vroegere tijden. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk de praktische kant voor ogen te houden, want een goed leefbaar huis staat bij mij voorop. Mijn gezin bestaat uit 5 personen. Ons interieur is leuk, origineel en een beetje gek, maar daarnaast ook praktisch en gericht op onze 3 kinderen. Dit zullen jullie van tijd tot tijd in de artikelen die gaan volgen ook teruglezen en -zien. Ik houd van veel groen, zowel in de tuin als binnenshuis. Bij tijd en wijle is onze woonkamer een ware Urban Jungle, van cactussen en andere planten tot verse vrolijk gekleurde bloemen.

Maar mijn passie voor styling rijkt verder dan alleen het stylen van een interieur. Voor mij is het ook een feestje om kleding vrolijk en origineel te stylen, hetzij met accessoires of vrolijke (vintage) prints. En ik ben gek op (kinder)feestjes én de aankleding ervan.

Slingers, pompoms, mooi versierde taartjes… ik ben er dol op!

Blogger Marloes Kroeskop

Sinds een paar jaar heb ik ontdekt dat ik het erg leuk vind om te fotograferen. Eerst was het alleen mijn telefoon, waar ik niet zonder kon (lees: de camera die in mijn telefoon zit). Tegenwoordig is het mijn spiegelreflexcamera die ik regelmatig mee op sleeptouw neem. Ik merk dat fotografie verslavend werkt, ik bekijk alles wat ik mooi vind door een denkbeeldige lens. Als ik een prachtig gebouw zie of een mooie bos bloemen, ben ik al voor mijzelf aan het bedenken hoe ik dit zo mooi mogelijk op een plaatje zou kunnen krijgen.

Als klein meisje vond ik het al leuk om te schrijven

Schrijven is nog zo’n hobby van mij. Geen lappen tekst hoor, maar gewoon leuke, gezellige, grappige korte verhaaltjes. Ik ben dan ook erg blij met de samenwerking die Love Peace & Joy en ik met elkaar zijn aangegaan. De retro lifestyle en het hoge ‘feel good’ gehalte van het assortiment passen helemaal bij mijn levensvisie en stijl.

Elke maand zal er een blog van mij in dit Inspiratie Magazine verschijnen. Daarin ga ik over verschillende onderwerpen schrijven en met veel plezier mijn ideeën, foto’s en stylingtips met jullie delen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende artikel!

Liefs,
Marloes

Woont samen met Johannes aan de rand van het centrum van Zutphen en is moeder van Florent (2004), Silvijn (2011) en Liselotte (2013). Marloes wordt blij van inspirerende mensen, kringloopgeluk en verse bloemen en heeft een passie voor stylen.