Maak van elke dag een kleurrijk feestje

20 maart 2018 1 reactie Ellen Das

Wie er eenmaal mee besmet is, komt er niet zo snel meer vanaf; het Tante Betsy virus! De nieuwe collectie is weer een ware hit. Vlak voor het uitkomen van de tweede lichting, sprak ik weer eens af met blogger Susan en ik vroeg haar of ze het leuk vond een gastblog te schrijven en iets te vertellen over haar favorieten uit de nieuwe collectie. Dat wilde ze wel!

‘Als je een beetje bekend bent in het wereldje dan ken je vast mijn blog. Ik ben dan ook een grote verspreider van het Tante Betsy virus en laat op mijn blog zien hoe deze kleurrijke jurkjes staan bij een voller figuur. Vooral handig als je online gaat shoppen, want dan krijg je een beter idee hoe de jurkjes vallen en dat de jurkjes ook heel mooi staan als je geen superslanke den bent. Tegenwoordig laat ik zelfs middels een live passessie op mijn Facebookpagina zien hoe de jurkjes vallen qua maatvoering.

De jurkjes rekken heerlijk mee met mijn rondingen

Ik ben een vrouw met rondingen en draag sinds enkele jaren met veel plezier deze vrolijke jurkjes. Eigenlijk vind ik van mezelf dat ik er nog nooit zo mooi heb uitgezien als in zo’n kleurrijk jurkje. De geweldige pasvorm, de mooie kwaliteit en de leuke prints zijn voor mij de doorslaggevende reden om deze jurkjes te dragen. Ik ben gezegend met een weelderig zandloper figuur, met borsten en billen waar je U tegen zegt 😉 . En dan is het toch prachtig als je gewoon in een eLletje past, terwijl ik de laatste jaren toch best wat kilo’s ben aangekomen.

365 dagen blog susan

Mijn favoriete modellen

Ellen heeft weer prachtige modellen ingekocht, waaronder enkele van mijn favorieten. Zoals het doorknoopmodel, ook wel bekend als Dress Betsy en Shirt Dress of Button Down Dress. Deze jurkjes zijn allemaal dicht gestikt vanaf de derde knoop dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze gaan kieren. Ik had vroeger nooit gedacht dat dit model me zo goed zou staan, ik heb namelijk nooit wat met blouses gehad. Maar die Tante doet me keer op keer verbazen.

Alles mag en alles kan

Naast jurkjes ben ik dol op de mooie ajour vestjes. Ze combineren zo goed met de leuke printjes. In de printjes komen de kleuren groen, roze, rood en blauw vaak terug. Met zo’n vestje heb je een prima basiskledingstuk in huis en maak je gemakkelijk leuke combinaties voor elk seizoen of weertype. Ook het Sporty vestje in een knalkleur is super leuk om aan te doen bij de jurkjes, maar natuurlijk ook heel goed te combineren bij een rokje of shirt. Zo kun je de ene keer een romantische look maken en de andere keer een sportieve look.

365 dagen blog susan

Jurkjes gemaakt voor weelderige vormen

In deze kleding kan ik helemaal mezelf zijn en uitdragen wie ik ben. Ik hoef nooit meer kleine meisjes lastig te vallen om te vragen of hun jurkje er ook in mijn maat is. Want ook in mijn maat bestaan nu leuke, vrolijke jurkjes en ze gaan tegenwoordig zelfs tot en met maat 3XL. Zo kunnen nog meer vrouwen met weelderige vormen zich hullen in een mooie jurk die het beste in ze naar boven haalt.

Niet alleen naar een feestje

Je snapt nu vast waarom ik zo verliefd op dit merk ben én dat ik er zelfs iedere dag een enthousiaste blog over kan schrijven. Als ik eenmaal verliefd ben schreeuw ik het van de daken en ik vind het belangrijk dat andere vrouwen ook ontdekken hoe mooi ze er kunnen uitzien in de juiste jurk. Dat je mag zijn wie je bent en als je wilt in een bloemetjesjurk, een jurk met vogeltjes of een hertje erop. En ook al zijn wij dertig plussers, veertig plussers en zelfs vijftig plussers, wij genieten van het leven en dragen onze mooiste jurk niet alleen naar een feestje. We hangen gewoon iedere dag zelf de slingers op en maken er wat moois van!’

Dank je wel Susan, voor het delen van jouw favorieten en je enthousiasme. Zoals jij altijd zegt: ‘We gaan weer veel dames blij maken dit seizoen’.

Woont samen met Paul in het mooie centrum van Zutphen en is moeder van Merijn (2003) en Tije (2006). Ellen wordt blij van het voorjaar, fotograferen, ondernemen, wilde bloemen, retro printjes, vintage meubels & servies, oude stadjes.