Sportieve en comfortabele jasjes

5 september 2017 0 reacties Ester Verheijden

Comfortabel en sportief. Zo zou ik mijn kledingstijl het beste kunnen omschrijven. Niet te veel gedoe in de ochtend, maar gewoon iets uit de kast plukken en snel aanschieten. Aangezien ik vanuit huis werk, hoef ik niet elke ochtend mijn best te doen om er een beetje hip en leuk uit te zien.

Manlief is de deur toch al uit, de kinderen hebben hun ogen nauwelijks open aan de ontbijttafel en de hond, tja… die is hond, dus die denkt alleen maar aan eten en slapen. Mijn dagelijkse outfit staat niet heel erg hoog op mijn prioriteitenlijstje. Koffie daarentegen wel, maar dat terzijde.

Oké, ik beken… soms voel ik me wel een beetje een slons als ik de kinderen naar school breng. Het krioelt er van de goedgeklede mama’s die de kinderen afzetten en daarna doorgaan naar kantoor met een zorgvuldig op elkaar afgestemde look. Dat zijn van die momenten dat ik bij mezelf denk, ‘misschien kan ik wel iets meer aandacht aan mezelf besteden en een beetje beter mijn best doen’. Vooral als ik met mijn comfy All Stars door de schoolgangen banjer terwijl de modder uit de moestuin nog aan de zijkant kleeft. Oeps…

Een beetje meer aandacht voor mezelf

En toen was daar ineens ATO Berlin met hippe, sportieve jasjes. Wat een uitkomst! Heerlijke jasjes, die mooi aansluiten en comfortabel zitten. Je schiet ze makkelijk aan en je ziet er meteen ook nog eens een beetje gekleed uit. Wat het voor mij echt helemaal af maakt, zijn de geborduurde figuren op de borst van de jacks en de gestreepte boorden aan de mouwen en de onderkant. Ik ben fan!

Kleurrijke zwaluwen en witte unicorns

Omdat ik geen keuze kon maken hangen er uiteindelijk twee exemplaren in mijn kledingkast. Het groene bomberjack met de kleurrijke zwaluwen en het zwarte bomberjack met witte unicorns. Het fijne is dat de jasjes gemakkelijk overal mee te combineren zijn. Of ik nou een jurk draag, een rok of jeans, het past altijd.

Comfortabele jacks die overal mee te combineren zijn

Nu de zomer op haar einde begint te lopen en de temperaturen beginnen te dalen, is dit licht gevoerde jasje ideaal. Het is comfortabel en precies warm genoeg. Is het raar dat ik nu toch wel een beetje naar de herfst uit kijk, zodat ik mijn mooie jasjes regelmatig aan kan trekken?

Mijn zelfbenoemde ‘slonsdagen’ kunnen zich nu tot een minimum beperken en dat voelt stiekem toch wel goed. Ook als ik in mijn uppie achter de computer zit of met de hond aan het wandelen ben langs de Maas (en geen sterveling tegenkom). Wat een fijn merk! Voor mij een blijvertje.

Liefs,
Ester

Woont samen met Gerrit-Jan in natuurschone Gewande en is moeder van Bregje (2008) en Joep (2011). Ester wordt blij van bijzondere vintage vondsten, tuinieren, koken, de natuur en trekt er graag op uit met hun oldtimer Mercedes camper.