Jurkjes die je laten stralen!

2 mei 2016 3 reacties Ellen Das

‘Happiness in a dress’ is de slogan van Tante Betsy. Dat je in de nieuwe collectie dan ook weer veel kleur ziet, zal je niet verbazen. Vandaag show ik je mijn favoriet uit de zomercollectie van 2016: Jurk ‘Belle’. Is het mogelijk om verliefd te worden op een jurkje? Dan ben ik het bij deze!

Waarom dit jurkje? Ik vind alle Tante Betsy’s prachtig, maar om eerlijk te zijn ben ik zelf niet heel uitbundig in mijn kledingstijl, dus hoe blij ik er ook van kan worden, ik zou ze niet allemaal zelf dragen. Een snelle blik in mijn kledingkast laat best veel zwart zien, afgewisseld met wat neutrale kleuren als groen, donkerpaars en soms wat roze of okergeel. Er mag dus best een vleugje kleur bij deze zomer. Jurkje ‘Belle’ is een tikkeltje opvallend voor mijn doen, maar goed te combineren met bijvoorbeeld een zwart vestje. Niet een heel spannende combinatie, maar wel lekker safe…

Kleine grappige details

Alles bij elkaar is het de combinatie van model, print, de kleine details en de stof die mijn hart sneller doet kloppen. ‘Belle’ is een soepel vallend jurkje van stevig katoen met een beetje elasthan, mooi afkledend. Tante Betsy houdt van kleine grappige details, zoals een mooie knoop of een subtiel kantje. Jurk ‘Belle’ heeft twee grote zwarte knopen op de halslijn en de zakjes, waardoor dat retro gevoel meteen nog een beetje extra benadrukt wordt. Ik hou ervan als ik jurkjes ook na de zomer nog door kan dragen en dat kan heel goed met deze jurk.

Tante Betsy zomercollectie 2016

Maar ‘Belle’ is natuurlijk niet het enige mooie jurkje in de nieuwe zomercollectie. Er zijn zelfs meer modellen dan ooit, want elke collectie wordt er weer uitgebreid. Fijn, want zo is er inmiddels voor elk figuur een passende jurk te vinden. Zo zijn er jurken met figuurnaden, pofmouwtjes, ronde halzen, v-halsjes, wat rechtere jurkjes en jurken die uitlopen in een A-lijn. Voor ieder wat wils! In deze zomercollectie hebben we ook van een aantal modellen een XXL in de shop, want juist ook in de grotere maten staan deze jurkjes fantastisch!

Elk jurkje of rokje is uniek

Ook al is de zomercollectie 2016 op het moment van dit schrijven nog niet helemaal compleet, toch een tip: Zie je een jurk of rokje dat je aanspreekt, wacht dan niet te lang met bestellen. Tante Betsy maakt van elke style een beperkte oplage. Jammer omdat je dan sneller misgrijpt bij de populairste ontwerpen, maar vooral heel fijn omdat je dan echt een uniek item te pakken hebt. Happy summer!

Woont samen met Paul in het mooie centrum van Zutphen en is moeder van Merijn (2003) en Tije (2006). Ellen wordt blij van het voorjaar, fotograferen, ondernemen, wilde bloemen, retro printjes, vintage meubels & servies, oude stadjes.