Lief Vaderdagkaartje

17 juni 2016 0 reacties Ester Verheijden

Vaderdag komt er weer aan en er wordt hier al weken druk geknipt, geplakt en geknutseld door de kinderen. De juffen op school hebben het er maar druk mee. Ben benieuwd met welke creaties ze dit jaar weer naar huis komen. Altijd erg leuk! Papa krijgt zondag natuurlijk ook een cadeautje van ons. Het lag hier al helemaal mooi ingepakt klaar. Maar er miste nog iets...

Aan zo’n mooi ingepakt cadeau hoort eigenlijk een kaartje met een lieve tekst, dus die maakte ik zelf. En die deel ik natuurlijk graag met je. Klik op de afbeelding en het downloaden begint direct. Print de gift-tag uit op stevig papier (ook mooi op een kraft-papiertje als je dat hebt), knip het uit en hang het met een leuk touwtje of lintje aan jouw Vaderdag cadeau. Op de achterkant kun je eventueel zelf nog een persoonlijk tekstje toevoegen of de kinderen hun eigen naam laten schrijven. Dat zorgt vast voor stralende kindertjes en een stralende papa!

Download de gratis Vaderdag gift-tag

Veel plezier met het geven van jouw cadeau op Vaderdag!

Liefs,
Ester

Woont samen met Gerrit-Jan in natuurschone Gewande en is moeder van Bregje (2008) en Joep (2011). Ester wordt blij van bijzondere vintage vondsten, tuinieren, koken, de natuur en trekt er graag op uit met hun oldtimer Mercedes camper.