Who’s That Girl zomercollectie 2016

7 april 2016 0 reacties Ellen Das

Al een aantal seizoenen lonkte het damesmerk Who’s That Girl en eind vorig jaar hakten we de knoop door: Dit is een merk dat als geen ander past in de shop van Love, Peace & Joy. Heerlijk retro, speels en vrouwelijk! En zo komt het dat ik vandaag het geweldige nieuws met je kan delen, dat dit merk vanaf nu bij ons online te koop is.

Who’s That Girl is een merk dameskleding dat bestaat sinds 2002. Een enorm enthousiast team uit Antwerpen wilde een merk creëren dat kleurrijk was en een beetje gek, maar wel comfortabel om te dragen en binnen een redelijk budget. Hun wilde plannen werden realiteit: Ze besloten een eigen collectie te gaan maken en Who’s That Girl werd geboren. Het idee bleek aan te slaan en al snel had het merk een flinke schare fans verzameld.

Be Natural, Feel Good

Het merk kenmerkt zich door kleur, retro prints en sublieme details. Speelse collecties voor no-nonsense vrouwen die houden van een ‘natural look’ en zich meer meisje dan vrouw voelen, maar er bovenal goed uit willen zien en zich goed willen voelen.

Be a Woman, Feel Good

Al snel kreeg Who’s That Girl een zusje: Wow To Go. Net zo kleurrijk, maar een tikkeltje eleganter. Kenmerkend voor Wow To Go zijn de comfortabele stoffen en de eenvoudige maar flatterende, vrouwelijke ontwerpen, die juist camoufleren daar waar nodig.

Who's That Girl zomercollectie 2016

Kenmerken van de zomercollectie 2016

In de huidige zomercollectie overheersen frisse groen- en blauwtinten gecombineerd met warm okergoud en rood en een vleugje roze op zijn tijd. De prints die we zien zijn niet heel uitbundig, maar fijntjes en toch met dat vleugje retro. De meest opvallende jurk in deze collectie (en op en top retro), is misschien wel jurk ‘June’ met een eigenwijs streepmotief. Een comfortabel jurkje dat meteen goed zit als je hem aantrekt en er toch heel vrouwelijk uitziet. Persoonlijk ben ik helemaal verliefd geworden op jurk ‘Menes’, gemaakt van een heerlijke soepele en luchtige viscose. Een vlot maar stijlvol jurkje met een fijn grafisch printje op een prachtige donkergroene basis. Een perfect jurkje om zowel naar je werk als in je vrije tijd te dragen en heel mooi in combinatie met het goudgele vestje ‘Solvent’. Een fijne set, omdat deze in de zomer heel goed kan, maar ook nu en straks in het najaar met een legging en stoere laarzen eronder. Grote kans dat als je mij binnenkort ergens tegenkomt ik dit setje aan heb, want ik woon er momenteel haast in!

We geven je graag een goed advies

Nu komt zo’n nieuwe collectie niet altijd in één keer, dus het was de afgelopen weken elke keer spannend als er weer iets binnen kwam druppelen. De doos werd uit de handen van de bezorger gegrist en de jurken, rokken, blouses en vestjes meteen bewonderd en gepast. Na een half jaar is het toch wel weer een beetje weggezakt wat voor een moois we ook weer allemaal uitgezocht hadden, dus echt een klein feestje om het dan weer te zien. We gingen snel foto’s maken en sloegen aan het meten, want als extra service hebben we alle items voor je nagemeten en vermeld in de shop, zodat je beter in kunt schatten welke maat voor jou goed is. Heb je toch nog vragen? Schroom niet en bel of mail ons, we hebben de collecties tenslotte zelf gepast, gevoeld en de kleuren en prints uitvoerig bestudeerd, dus we kunnen je vast een goed advies geven.

Woont samen met Paul in het mooie centrum van Zutphen en is moeder van Merijn (2003) en Tije (2006). Ellen wordt blij van het voorjaar, fotograferen, ondernemen, wilde bloemen, retro printjes, vintage meubels & servies, oude stadjes.