9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Lampen

Een retro of vintage kinderkamer maak je helemaal af met de juiste verlichting. Wij hebben daarom kinderlampen in verschillende soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een klein nachtlampje of een kinderlamp om bij te lezen of om aan het plafond te hangen. Hier vind je kinderlampen van goede kwaliteit. Sprookjesachtig, stoer of met een vleugje retro.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Kinderlampen in verschillende soorten en maten

Voor je een kinderlamp koopt, is het goed om na te denken welk doel je ermee wilt bereiken. Eén grote lamp zorgt voor het verlichten van de hele kinderkamer. Met meerdere lampen creëer je meer sfeer en een prettige omgeving voor je kind om te slapen en spelen.

De juiste kinderlamp, voor de juiste sfeer

Kinderlampen zijn een belangrijke sfeermaker in de kinderkamer. De lampen van Heico in de sprookjesachtige figuren, zorgen bijvoorbeeld voor een sfeervol, diffuus licht en nemen je kind zachtjes mee naar dromenland. De Lapin & Me kinderlampen zijn een geweldige finishing touch voor de vintage of retro kinderkamer. Deze figuurlampen zorgen voor een zachte gloed en zijn perfect als nachtlampje te gebruiken. De lampenkappen van Lavmi zijn erg mooi in combinatie met het behang in eenzelfde print. Deze hanglampen zorgen voor het verlichten van de gehele baby- of kinderkamer afhankelijk van de sterkte van de te gebruiken lamp. Het nachtlampje konijn werkt op batterijen en kan overal mee naartoe genomen worden, voor een vertrouwd lichtje bij het slapen gaan.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.