9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Muurstickers

Met een muursticker tover je de kinderkamer of babykamer in een handomdraai om tot een sfeervol plekje, waar je kind lekker kan slapen en spelen. Muurstickers zijn een slimme manier om de kinderkamer op een makkelijke en betaalbare wijze een snelle metamorfose te geven.

Op dit moment zijn er geen artikelen om te tonen.

Muurstickers met een vleugje vintage

Hoe leuk zijn ze, deze uitvergrote speelgoedauto’s uit de jaren ’60. Door de haarscherpe fotografie zie je heel goed hoe prachtig doorleefd deze speelgoedauto’s zijn. Elk krasje en deukje laat zien dat er in het verleden veel mee gespeeld is. De muurstickers van Suseela zijn perfect voor een stoere kinderkamer.

Muurstickers van hoogwaardige vinyl

Onze kinderkamer muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl, het verkleurd niet, plakt goed en gaat daardoor lang mee.

Het aanbrengen van de muurstickers

Het aanbrengen van de muurstickers werkt heel eenvoudig. Zorg dat de muur van de kinderkamer echt mooi glad is. Hoe gladder de ondergrond, hoe beter het resultaat. Laat muren die pas geschilderd zijn minimaal 4 weken drogen voordat je de muursticker aanbrengt. De muurstickers hechten minder goed op behang. Onze muurstickers zijn ook eenvoudig weer te verwijderen. Zo kun je nog eens afwisselen!

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.