9.1
85 beoordelingen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis
Menu

Bouwen en constructie

Bouwspeelgoed en constructiespeelgoed is niet alleen enorm leuk om mee te spelen, het is ook nog eens enorm goed voor de ontwikkeling van je kind. Met bouw- en constructiespeelgoed kunnen kinderen eindeloos hun fantasie gebruiken, waardoor de creativiteit en het ruimtelijk inzicht worden gestimuleerd.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Heerlijke bouwwerken maken met houten blokken

Blokken en bouwspeelgoed is leuk voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn ook houten constructie sets waar je de mooiste bouwwerken mee kunt maken. Daar zijn kinderen uren zoet mee. Of wat denk je van een houten hamerbank? Daar wil je vast lekker hard op slaan. De meest geweldige bouwwerken maak je met simpele houten blokken. Er is niets leukers dan dat. Daarom mag een retro blokkendoos niet ontbreken in de speelgoedkist.

Laat kinderen er op los fantaseren door lekker te bouwen

Met ons bouw- en constructie speelgoed kunnen kinderen eindeloos fantaseren en rollenspellen bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bouwen is leuk voor elke jonge ingenieur in de dop, dus voor zowel jongens als meisjes. Laat ze hun gang gaan en zie welke eigenhandige constructies er ontstaan. Je zult versteld staan!

Bouw- en constructie speelgoed van degelijke kwaliteit

Het bouw- en constructiespeelgoed van Heros is degelijk speelgoed waar je kinderen jaren mee vooruit kunnen en het staat garant voor uren speelplezier!

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.