4funkyflavours

Mix & match dameskleding

4funkyflavours heeft als grootste bron van inspiratie dat iedereen uniek is, met een eigen karakter en identiteit. Dit vertalen zij naar kleurrijke collecties die tegelijkertijd verrassend zijn. Dameskleding, waarin je onbevangen in het leven kunt staan en lekker jezelf mag zijn. De collecties van 4funkyflavours worden ontworpen en gemaakt met veel aandacht voor details, de stoffen zijn van een goede kwaliteit en dragen bovenal comfortabel. Elke collectie is op verschillende manieren te combineren, waardoor je kunt mixen en matchen naar eigen stijl en smaak. Wil je online 4funkyflavours dameskleding kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven in onze webshop. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Doorgaans valt de dameskleding van 4funkyflavours goed op maat. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen!

Onze collectie 4funkyflavours:

Kenmerken van 4funkyflavours dameskleding

4funkyflavours wil bijdragen aan meer kleur in de wereld. Nou, daar zeggen wij geen nee tegen natuurlijk. De collecties kenmerken zich door vrouwelijke ontwerpen, vrolijke prints, een tikkeltje retro en volle kleuren. Het jonge merk is gevestigd in Eindhoven en je kent ze misschien oorspronkelijk van de kinderkleding. 4funkyflavours maakt veel gebruik van mooie tricot stoffen die grotendeels volgens OEKO-TEX normen geproduceerd worden.

Verantwoord en duurzaam

Het Nederlandse merk beschouwt zichzelf als een onderdeel van de samenleving en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid dan ook serieus. Naast het beschermen en het behouden van het milieu vinden zij ook dat werken onder de juiste arbeidsomstandigheden van essentieel belang is. Leveranciers worden gekozen op basis van een hoge mate van certificering en de naleving hiervan wordt regelmatig gecontroleerd en verscherpt. Daar horen ook regelmatige controles bij op het vlak van veilige en gezonde werkomstandigheden en een eerlijke beloning voor de werknemers in de ateliers. 4funkyflavours is hard op weg hun collecties volledig volgens de OEKO-TEX standaard te produceren. Dit is een test- en certificeringskeurmerk voor textiel, dat garandeert dat de chemicaliën die worden gebruikt tijdens het gehele productieproces niet schadelijk of gevaarlijk zijn voor de menselijke gezondheid of het milieu.

Jouw aankoop duurzaam verzonden

Alles in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via Fietskoeriers.nl.

Nabestellen van 4funkyflavours dameskleding

Is jouw favoriete kledingstuk er niet meer in jouw maat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of we het voor je na kunnen bestellen. We kunnen niets beloven, want elke 4funkyflavours collectie is populair, maar we doen graag ons uiterste best voor je!

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je 4funkyflavours aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.