ARMEDANGELS

Fair & organic fashion

Bij ARMEDANGELS voert één belangrijk uitgangspunt de hoofdtoon en dat is om een einde te maken aan wantoestanden in de kledingindustrie en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Fair fashion in plaats van fast fashion is hun motto. De dameskleding van ARMEDANGELS kenmerkt zich door klassieke elegantie, frisse kleuren en charmante details en dat alles van 100% duurzame materialen en gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden (fair trade en GOTS gecertificeerd). Wil je online ARMEDANGELS kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven in onze webshop. Neem een kledingstuk uit je kast dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Doorgaans valt de dameskleding van ARMEDANGELS goed op maat. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen!

Onze collectie ARMEDANGELS:

Kenmerken van ARMEDANGELS dameskleding

Dit Duitse label begon in 2007 met een kleine collectie T-shirts. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat meerdere collecties per jaar uitbrengt. Bij ARMEDANGELS denken ze maar zo: Eerlijkheid raakt nooit uit de mode. De stijl kun je onderbrengen in de categorie ‘streetstyle’, waarin je steeds meer frisse kleuren en uitbundige prints vindt die zo goed bij Love, Peace & Joy passen. Precies die items en een aantal mooie basics, pikken wij er dan ook voor jou uit. ARMEDANGELS doet veel om een bijdrage te leveren aan deze wereld. Zo steunen ze de katoenboeren bij het overgaan op biologische landbouw, waardoor op termijn minder kostbaar drinkwater verloren gaat en de grond niet verontreinigd wordt met schadelijke chemicaliën. Ook betalen ze hen meer dan gebruikelijk, zodat de boeren in staat zijn hun families te onderhouden en hun kinderen naar school te laten gaan. En elk jaar worden er verscheidene donaties gedaan om deze wereld een beetje beter te maken.

Meerdere collecties per jaar

ARMEDANGELS brengt meerdere collecties per jaar uit. Zo vind je, naast een voorjaars- en zomercollectie eveneens een hoogzomercollectie en worden ook de najaars- en wintercollectie over het seizoen verspreid. Het loont dus de moeite om met regelmaat even in onze webshop te kijken of er weer iets nieuws van dit unieke merk is toegevoegd.

Jouw kleding duurzaam verzonden

Alle ARMEDANGELS dameskleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Nabestellen van ARMEDANGELS

Is jouw favoriete kledingstuk er niet meer in jouw maat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of we het voor je na kunnen bestellen. We kunnen niets beloven, maar we doen graag ons uiterste best voor je!

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je ARMEDANGELS aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak! Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.