Ato Berlin

Sportief, hip en retro met bijzondere details

Het Berlijnse modelabel ATO Berlin bestaat uit sportieve jasjes, comfortabele truien, hippe jurken en retro topjes met bijzondere details. Stoer en vrouwelijk!

Kenmerken van ATO Berlin

Het Duitse merk ATO Berlin wordt ontworpen in het bruisende Berlijn. Het is een merk dat typisch bij deze stad past: Stoer, hip, vrouwelijk en een tikkeltje retro. In elk geval de basiscollectie is volledig organic, maar ook bij meer en meer andere kledingstukken is hier aandacht voor.

Twee collecties per jaar

Ato Berlin heeft minimaal twee collecties per jaar. Het merk is zeer strikt in het toelaten van verkooppunten. Dit maakt dat elke collectie exclusief is. We zijn er dan ook erg trots op dat ATO Berlin met ons wil samenwerken.

Hoe valt de kleding van ATO Berlin?

Wil je ATO Berlin online in onze webshop kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk zo uitgebreid mogelijk omschreven. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de afmetingen op onze website. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem dan ook gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te adviseren!

Jouw aankoop supersnel in huis

Alles in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via Fietskoeriers.nl. Bestel je voor 11.00 uur, dan kun je je bestelling zelfs al dezelfde dag in huis hebben! Informeer voor de zekerheid even naar de actuele levertijden, vooral als je haast hebt met je bestelling.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je ATO Berlin aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.