ATO Berlin

Sportief, hip en retro met bijzondere details

ATO Berlin is een modelabel dat ruim 25 jaar geleden werd opgericht in Berlijn. De collecties bestaan uit sportieve jasjes, comfortabele truien, hippe jurken en retro topjes met bijzondere details en van duurzame kwaliteit. Stoer, vrouwelijk en met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wil je online ATO Berlin dameskleding kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven in onze webshop. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Doorgaans valt de kleding van ATO Berlin goed op maat tot een tikkeltje ruim. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen!

Onze collectie ATO Berlin:

Kenmerken van ATO Berlin

Het Duitse merk ATO Berlin wordt ontworpen in het bruisende Berlijn. Het is een merk dat typisch bij deze stad past: Stoer, ‘urban’, hip, vrouwelijk en een tikkeltje retro. In elk geval de basiscollectie is volledig organic, maar ook bij meer en meer andere kledingstukken is hier aandacht voor. ATO Berlin heeft minimaal twee collecties per jaar. De stoffen worden geproduceerd in Europa en de kleding wordt gemaakt in Portugal. De meeste gebruikte materialen zijn katoen, viscose, lyocell en bamboe. ATO Berlin hanteert ecologische richtlijnen, gaat bewust om met grondstoffen en hecht veel waarde aan eerlijke productie. Het prachtige resultaat zijn stijlvolle collecties en comfortabele basics voor dagelijks gebruik. Het merk is zeer strikt in het toelaten van verkooppunten. Dit maakt dat elke collectie exclusief is. We zijn dan ook erg blij en trots dat je ATO Berlin in onze webshop kunt vinden.

Jouw aankoop duurzaam verzonden

Alle ATO Berlijn dameskleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Nabestellen van ATO Berlin dameskleding

Is jouw favoriete kledingstuk er niet meer in jouw maat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of we het voor je na kunnen bestellen. We kunnen niets beloven, want elke ATO Berlin collectie is gewild, maar we doen graag ons uiterste best voor je!

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je ATO Berlin aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.