Bakery Ladies

Eigentijdse en vernieuwende dameskleding

Bakery Ladies is een jong merk, dat zich richt op dameskleding van een hoge kwaliteit stoffen met karakteristieke kleurrijke prints of juist een wat meer sportieve look. Eigentijds en met een vernieuwend karakter. Wil je Bakery Ladies online kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk zo uitgebreid mogelijk omschreven. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de afmetingen in onze webshop. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem dan ook gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te adviseren!

Hoe het allemaal begon

In 2003 begon ontwerpster Marie Mulder haar eigen kinderkledinglijn The Dutch Design Bakery. Sinds 2015 ligt de focus op het ontwerpen van dameskleding onder de naam Bakery Ladies. Marie heeft de Academie voor Beeldende kunst (Mode) in Arnhem gevolgd en was vervolgens werkzaam bij verschillende grote ontwerpers als Mexx, Canoe Jeans, Iduna en de European Brand Organisation.

Onderscheidende collecties

De collecties van Bakery Ladies zijn gemaakt van hoge kwaliteit jersey stoffen en worden aangevuld met fraaie en eigentijdse geweven items. Het merk is onderscheidend door het gebruik van karakteristieke kleuren en prints. Twee keer per jaar komt Bakery Ladies met een nieuwe collectie bestaande uit kleurrijke basics en all-over prints. Makkelijk te combineren en vooral comfortabel om te dragen.

Jouw aankoop duurzaam verzonden

Alle Bakery Ladies dameskleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Bakery Ladies aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.