9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Blafre

Blafre

Het kleurrijke, retro assortiment van Blafre

Blafre werd in 2005 opgericht door Ingrid Erøy en Remi Fagervik. Ingrid maakt de ontwerpen en Remi is de commerciële man achter het Noorse bedrijf, gevestigd in Oslo. Blafre maakt vrolijke hebbedingen met een retro twist van topkwaliteit en dat is precies waarom dit mooie merk in ons assortiment natuurlijk niet mag ontbreken. Ben je op zoek naar een vrolijk cadeautje? Dan vind je in onze Blafre collectie vast iets dat je aanspreekt!

Onze Blafre collectie:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De kenmerken van Blafre

Kenmerkend voor de ontwerpen van Ingrid zijn de retro, kleurrijke patronen. Blafre maakt onder andere kaarten, canvasprints, muurstickers, broodtrommeltjes, drinkbekers, beddengoed en ander textiel en nog heel veel andere fijne hebbedingen, waar je gegarandeerd vrolijk van wordt. Het assortiment blijft zich continue uitbreiden met elke keer weer de meest prachtige nieuwigheden die zowel kinderen als hun ouders aanspreken.

Blafre en het milieu

Blafre is zeer begaan met mens en milieu. Het is voor dit Noorse bedrijf belangrijk om duurzaam te ondernemen en zo puur mogelijk te produceren. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en veilig in gebruik. De kunststof broodtrommels zijn bijvoorbeeld BPA en ftalaten vrij. En alle textielproducten waarmee zij werken hebben het Okotex100 label ofwel de garantie dat er bij de productie geen schadelijke stoffen aan te pas komen. Er worden door Blafre hoge eisen gesteld aan de fabrikanten waarmee ze samenwerken. Alle producten worden continue getest en door het Noors Technisch Instituut worden willekeurig steekproeven uitgevoerd. Daarnaast steunen ze diverse goede doelen om hun steentje aan een betere wereld bij te dragen.

Jouw cadeautjes razendsnel in huis

Alle Blafre artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar en snel bezorgd. Neem contact met ons op voor de actuele bezorgtijd.

Tip!

Mocht je ooit in de buurt van Oslo zijn, dan is een bezoek aan de prachtige showroom van Blafre, met winkel en koffiebar in de stad Ekeberg een echte aanrader.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.