Blutsgeschwister

Traditioneel met een moderne, urban twist

De Blutsgeschwister collecties kenmerken zich door een stukje traditie, maar dan met een moderne, urban twist. Elk kledingstuk heeft iets ‘kunstigs’. Dat kan in de vorm van een printje zijn of een bijzondere kleurencombinatie. Blutsgeschwister volgt geen trends, maar creëert hun eigen zorgeloze wereld, geïnspireerd op het reizen door de tijd. Precies dat maakt dit merk uniek én tijdloos. Wil je Blutsgeschwister online in onze webshop kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk zo uitgebreid mogelijk omschreven. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de afmetingen op onze website. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem dan ook gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te adviseren.

Onze collectie Blutsgeschwister:

Het ontstaan van Blutsgeschwister

In een verlaten industrieel pand nabij het station van Stuttgart Noord werd in 2001 het eigenzinnig label Blutsgeschwister geboren. Een kleine groep vrije geesten had als doel om een onderscheidend merk te creëren dat de modewereld zou betoveren met fantasierijke verhalen. Sinds 2016 werken alle ‘bloedbroeders en –zusters’ samen van uit het hoofdkantoor in Berlijn.

Doordachte collecties met unieke combinaties in kleur en stijl

Blutsgeschwister wil een glimlach op jouw gezicht toveren door bijzondere ideeën, patronen, kleuren en verhalen terug te laten komen in hun creaties. In plaats van het volgen van trends, creëren zij liever een eigen wereld, zonder zorgen. Elk kledingstuk vertelt een eigen verhaal. Het beeldmerk van Blutsgeschwister staat voor geloof, liefde en hoop. Geloof in het individu, liefde voor creativiteit en grip op de wereld waarin we leven. Het kruis, hart en anker zijn op elk kledingstuk terug te vinden. Alle creaties van Blutsgeschwister worden door henzelf in Berlijn bedacht en ontwikkeld. Ook wil Blutsgeschwister zo duurzaam mogelijk denken en handelen. Enerzijds met oog voor duurzame kwaliteit, anderzijds door het zorgvuldig gebruik van middelen en materialen die daarvoor nodig zijn.

Jouw Blutsgeschwister aankoop duurzaam verzonden

Alle Blutsgeschwister dameskleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Blutsgeschwister aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.