9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Bora Illustraties

Bora Illustraties

Retro behang en posters van Bora

De kleurrijke en fantasievolle illustraties van Bora zijn een aanwinst voor iedere kinderkamer. De stijl zal veel kinderen, en misschien nog wel meer hun vaders en moeders, aanspreken vanwege de eenvoudige en toegankelijke stijl met een vleugje retro. Wij zijn er trots op het behang en de posters van Bora Illustraties in onze shop te mogen verkopen.

Onze collectie van Bora Illustraties:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Het gezicht achter Bora Illustraties

Het gezicht achter de ontwerpen van Bora behang is Deborah van de Leijgraaf. Ze werkt sinds 2002 als freelance illustrator en maakt in opdracht illustraties voor kindertijdschriften, boeken en lesmaterialen. Ook heeft ze een geweldige eigen productlijn ontwikkeld, waaronder het retro behang. Deze lijn ontstond nadat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met mooie en grappige tekeningetjes, die alleen maar in een laatje verdwijnen of schetsjes die alleen maar krabbeltjes in een schetsboek bleven. Wat een geluk dat Deborah het toen tijd vond om deze dingen het daglicht te gunnen en er mensen blij mee te maken.

Bora behang snel in huis

Bora behang wordt doorgaans binnen 1-2 dagen geleverd. Neem voor de actuele bezorgtijd contact met ons op. Het behang wordt op bestelling geproduceerd om kleurafwijkingen te voorkomen.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.